REGULAMENTUL CONCURSULUI. Nu crede pe nimeni, vezi cu ochii tăi!

REGULAMENTUL CONCURSULUI. Nu crede pe nimeni, vezi cu ochii tăi!
Nu crede pe nimeni, vezi cu ochii tăi!
Publicat: 23/04/2012, 19:32

Nu crede pe nimeni, vezi cu ochii tăi!

Art. 1. Organizator

S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., cu sediul în București, Str. Aurel Vlaicu, nr 62 – 66, etaj 6, Camera 42, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului nr. J40/6876/2010, având codul unic de înregistrare RO 27189522.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării Concursului, cu mențiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoștința participanților și a publicului cu cel puțin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanții și publicul vor fi înștiințați de orice modificare prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.
Art. 2. Durata Concursului și aria de desfășurare

Concursul ” Nu crede pe nimeni, vezi cu ochii tăi!” (denumit în continuare „Concurs”) va începe pe data de 18 octombrie 2011 și va dura până la data de 8 noiembrie 2011, ora 12:00. Câștigătorii vor fi anunțați în ultima zi de concurs. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.
Art. 3. Condițiile de participare
Concursul se desfășoară exclusiv pe Internet, pe pagina gândul.info de pe platforma socială Facebook.
Are drept de participare orice utilizator de internet care îndeplinește toate condițiile de mai jos:

• este cetățean român sau cetățean străin rezident în România
• a dat Like paginii gândul.info pe platforma socială Facebook
• are peste 18 ani la momentul finalizării concursului
• intră în secțiunea de concurs din pagina gândul.info de pe platforma socială Facebook și postează un comentariu relevant în care menționează 3 acțiuni pe care consideră că Roșia Montană Gold Corporation ar trebui să le facă în zona Roșia Montană și 3 lucruri pe care ar trebui să nu le facă
• este de acord cu publicarea numelui pe site-ul și pe pagina de Facebook a gândul.info, în cazul în care este desemnat câștigător al Concursului
• confirmă că a citit și a înțeles prezentul Regulament Oficial și că este de acord în totalitate cu termenii și condițiile precizate de acesta.

Nu pot participa la această promoție angajații Mediafax Group și Roșia Montană Gold Corporation, precum și rudele de gradul I sau soții/soțiile acestora.
Dreptul de participare la Concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale sau dacă Organizatorul consideră că a încercat să fraudeze mecanismul de Concurs.
Art.4. Protecția datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în Concurs doar în scopul anunțării și identificării câștigătorului.
Art. 5. Mecanismul Concursului

Pentru a participa la Concurs, un utilizator trebuie:

• să dea Like paginii gândul.info de pe platforma socială Facebook, în cazul în care nu e deja fan
• să acceseze secțiunea de concurs disponibilă pe pagina de pe Facebook a site-ului gândul.info
• să posteze între 15 octombrie și 8 noiembrie un comentariu relevant în secțiunea de concurs. Comentariul trebuie să conțină trei lucruri pe care consideră că Roșia Montană Gold Corporation ar trebui să le întreprindă în zona Roșia Montană și 3 lucruri pe care ar dori să nu le facă

Toți participanții care au postat comentarii complete, originale și relevante vor intra în tragerea la sorți din data de 8 noiembrie, în urma căreia vor fi desemnați 5 câștigători.

Fiecare dintre câștigători va primi o excursie la Roșia Montană în intervalul 11-13 noiembrie și un iPad2 de pe care va putea posta pe blog-ul campaniei impresii la cald de la Roșia Montană.

Pentru a intra în posesia iPad-urilor, câștigătorii trebuie să posteze pe blogul campaniei cel puțin un post de minim 1000 de caractere pe zi (în total 3 postări). În caz contrar aceștia vor fi descalificați și își vor pierde dreptul asupra iPad-urilor.

Pentru a fi luați în considerare la desemnarea câștigătorilor, participanții la Concurs trebuie să îndeplinească toate condițiile de participare menționate la Articolul 3 al prezentului Regulament și să respecte mecanismul de concurs.

Art. 6. Premii

În cadrul acestei campanii se vor acorda 5 premii, fiecare dintre ele constând în:
– excursie pentru o persoană la Roșia Montană în care se aigură transportul (cu plecare din București) și cazarea; excursia va avea loc în intervalul 11-13 noiembrie. Organizatorul își rezervă dreptul de a schimba data excursiei de comun acord cu participanții, în cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile.
– un iPad 2 de 16 GB

Valoarea totală a premiilor este de aproximativ 4464 Euro cu tva inclus.
Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor în bani sau alte produse ori servicii.

Art. 7. Desemnarea și anunțarea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți în data de 8 noiembrie. La extragere vor participa toți utilizatorii care au postat un comentariu relevant, complet si original și au respectat întocmai condițiile de participare și mecanismul de concurs. Se vor extrage 5 câștigători și 5 rezerve.

Organizatorul își rezervă dreptul de a exclude din tragerea la sorți participanții ale căror comentarii nu sunt relevante, sunt copiate sau care nu includ cele 3 acțiuni ce se doresc a fi înfăptuite de Roșia Montană Golg Corporation și cele 3 acțiuni nedorite. De asemenea, utilizatorii care au înscris mai multe comentarii care respectă cerințele concursului se vor regăsi o singură data în lista pentru extragere.

Anunțarea câștigătorilor se va face pe site-ul și pe pagina de Facebook gândul.info, precum și printr-un mesaj transmis acestora pe Facebook.

Din momentul anunțării lor, câștigătorii au la dispozitie 24 de ore să transmită Organizatorului copie după un act de identitate (buletin sau carte de identitate), adresa de email si numărul de telefon la care pot fi contactati și să confirme pe email că pot merge în excursia la Roșia Montană. In lipsa acestor informații câștigătorii vor pierde dreptul asupra premiilor. De asemenea, utilizatorii care, din motive personale, nu pot merge în excursie, vor fi descalificați și nu vor putea primi iPad-ul. În acest caz premiul revine rezervelor.

Validarea câștigătorilor se va face în baza unui act de identitate, ca verificare a corectitudinii datelor personale completate de participant în profilul personal de Facebook. În cazul în care datele din profilul personal de Facebook (nume, prenume, localitate) nu coincid cu cele de pe actul de identitate, câștigătorul va fi descalificat și premiul va fi acordat uneia dintre rezerve.

Câștigătorii vor intra în posesia iPad-urilor în cadrul excursiei la Roșia Montană pentru a le putea folosi pentru postări pe blogul campaniei, dar vor deveni proprietatea câștigătorilor numai la finalul excursiei, dacă aceștia au respectat întocmai mecanismul concursului.

Un utilizator va putea câștiga un singur premiu din concurs.

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării răspunsurilor din motive care nu țin de el.
Organizatorul își rezervă dreptul de a publica numele câștigătorilor Concursului și de a se folosi de imaginea acestora în scopuri publicitare. Organizatorul poate solicita câștigătorilor acordul pentru a publica materiale audio, foto și video cu ei.

Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participanților și îi va descalifica pe cei a căror activitate în cadrul Concursului va fi considerată drept fraudă.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru problemele legate de conexiunea la internet a participanților, precum și pentru problemele cauzate de ISP-ul folosit de Organizator.

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.gandul.info și prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest Concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.
Art. 9. Întreruperea Concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunțe publicul prin intermediul secțiunii de concurs de pe contul www.gandul.info de pe Facebook.

Art. 10. Taxe și impozite aferente

Organizatorul Concursului nu este răspunzător de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligații financiare legate de premiile oferite, acestea fiind în sarcina persoanelor câștigătoare, cu excepția impozitului datorat conform legii pentru veniturile obținute din Concurs, impozit pe care Organizatorul campaniei publicitare este obligat să îl calculeze și să îl plătească în beneficiul câștigătorilor.
Art. 11. Litigii

În cazul unor litigii apărute între S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. și participanții la Concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competente române.

Planul lui Victor Orban în România funcţionează! Adevărul despre locul în care Ungaria investeşte milioane...
E însărcinată! Măruţă a făcut ochii cât cepele când a aflat...
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
Petrecere mare în familia Becali! Cum arată fetele patronului FCSB + Ionuț Luțu, din nou...
Se dau bani de la stat pentru aceşti TINERI! Ce trebuie să facă pentru a-i...
Healthcare Trends VIDEO. Cum alegem cea mai bună albire dentară? Despre carii, măsele de minte...
BANCUL ZILEI – Necuratul își caută soție cuminte, frumoasă, deșteaptă
Simptomele care indică o infecție cu varianta Delta a virusului SARS-CoV-2. Avertisment pentru tineri
E însărcinată! Măruţă a făcut ochii cât cepele când a aflat...
Noi tensiuni între MARILE PUTERI! Incidentul aerian dintre SUA și RUSIA care dă FIORI alianței...
Vine URGIA. Alertă de cod roşu în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa. Capitala, sub cod portocaliu
Ce frică are Lionel Messi, de fapt. Sportivul trăiește cu o mare teamă în suflet
Făcea un fel de videochat când s-a întâmplat dezastrul. A trebuit să intervină pompierii
Se spală de Rusalii 2021? Ce spun preoții. Este sărbătoare mare în calendarul ortodox
Acest vaccin ar trebui INTERZIS! Lovitură uriașă pentru cei care s-au vaccinat cu el
Alertă mondială. Noul pericol se răspândește cu o viteză incredibilă. Informațiile sunt înfiorătoare
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cine este inventatorul de 27 de ani din România care schimbă lumea cu invenţia lui....