Robert Negoiță s-a refăcut în India după scandalul „sex cu minore”: la Taj Mahal a cerut-o pe Sorina (19 ani) de soție

Redactor:
Mădălina Chițu
Robert Negoiță s-a refăcut în India după scandalul „sex cu minore”: la Taj Mahal a cerut-o pe Sorina (19 ani) de soție
"Întotdeauna mi-au plăcut fetele. Mie nu-mi plac mizeriile. Sunt doar minciuni politice. Am cunoscut foarte multe fete frumoase. Am multe numere de manechie în telefon", spune Negoiță.

Deputatul PSD Robert Negoiță a vorbit în cadrulemisiunii „Happy Hour” de la PRO TV despre vacanța pe care a avut-oîmpreună cu iubita lui, Sorina Docuz (19 ani), în Africa și Asia,dar și despre planurile lor de viitor. Negoiță a mărturisit că acerut-o pe Sorina de soție la monumentul din Agra, Taj Mahal. „Învacanță am cerut-o pe Sorina de soție la Taj Mahal. Inelul l-amluat împreună să fiu sigur că îi place. Nunta n-o să fie foartemare”, a declarat Robert Negoiță. Sorina Docuz a adăugat că nuntaeste programată pentru viitorul apropiat. „Vacanța a fost foartefrumoasă. În aceast concediu am fost cerută de nevastă”, a maideclarat iubita lui Robert Negoiță.

În ceea ce privește scandalul sexual în care a fost implicat,deputatul PSD a neagat di nou tot.

„Întotdeauna mi-au plăcut fetele. Mie nu-mi placmizeriile. Sunt doar minciuni politice. Am cunoscut foarte multefete frumoase. Am multe numere de manechie în telefon”, aprecizat Negoiță. În urmă cu aproximativ două luni Negoiță a fostîmplicat în dosarul cu „prostituatele de lux”. Robert Negoiță,împreună cu Adrian Enache, NicuBănicioiu – deputat PSD și Radu Mazăre aufost acuzați că ar fi plătit pentru a face sex cuminore. Contactat telefonic, Robert Negoiță a declaratatunci pentru gândul că îicunoaște pe unii din cei trimiși în judecată, că nu a avut relațiisexuale cu minore, ci doar cu femei majore: „Nu am întreținutrelații sexuale cu minore, doar cu fete majore. Mie îmi plac feteleși fac dragoste cu ele. Normal că întrețin relații sexuale cufetele care mă plac și le plac. Dar asta pentru că ne placem și nule plătesc. E vorba însă de majore. Asta făceam până acum un an șiceva, dar acum am prietenă și nu mai am relații cu alte femei”.

Inchide