• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

ROMÂNII AU TALENT. SEZONUL 2. Concurenții care au impresionat publicul. VIDEO

Romanii au talent sezonul 2

Cel mai puternic copil din țară a urcat pe scena de la „Românii au talent”, la show-ul cu numărul 3 din sezonul al doilea al emisiunii difuzate de Pro TV. Spectacol a făcut și Daria Kiss, fetița de doar 9 ani, capabilă să spună orice frază în oglindă. Cu trei de DA au trecut de preselecții un programator din Timișoara care jonglează pe monociclu, un grup mixt din Oradea, care i-a făcut pe jurați să râdă, dar și un adolescent de 15 ani care cântă cu o viteză încredibilă.

Show-ul cu numărul 3 din ediția a doua a emisiunii concurs „Românii au talent” a debutat cu prestația unui transsexual, Cami, care a spus că a venit la emisiune pentru Mihai Petre. El a dansat pe ritmurile de manea, dar nu a reușit să-i impresioneze pe niciunul dintre jurați.

Următorul candidat, cu mișcare scenică, după cum l-a caracterizat Bartoș pe concurent, a apărut pe scenă cu un cărucior cu o grămadă de nisip. Bărbatul încerca cu o cartelă de telefon să sculpteze diferite forme. Nu a reușit însă să strângă niciun DA.

Succes nu a avut nici Gabriel Bârlă, de 37 de ani. Vânzător de profesie, bărbatul a încercat să danseze. Fără succes însă.

Cel care avea să ridice publicul în picioare avea să fie Giuliano Stroe, 7 ani, puștiul care a uimit și juriul cu exercițiul lui.

Copilul, cât un stat de palmă, a dat dovadă de o forță nemaipomenită și, în fața sălii în delir, și-a scos tricoul și s-a încordat ca un culturist. Mai mult, la bis-urile sălii, Giuliano a făcut tumbe și flick flackuri. „Ne-ai umilit”, i-a spus Andi Moisescu concurentului. „O să te susțin până în finală”, i-a promis uluit și Mihai Petre copilului.

La un moment dat a venit pe scenă și Clau, fratele mai mic al băiețelului de 7 ani. Cei doi băieți sunt antrenați de tatăl lor, originar din Slobozia. „Să creșteți sănătoși”, le-a urat Andi Moisescu micilor gimnaști. Giuliano a obținut trei de DA de la jurați.

Doi barmani din Brașov fac spectacol cu cocktailuri

Surpriză plăcută au fost și cei doi specialiști în bartenders, Campo Claudiu și Răzvan Dinu, care au venit să facă spectacol la „Românii au talent”. Ei au fost susținuți de fostul finalist al primei ediții „Românii au talent”, Valentin Luca. Băieții au ridicat sala în picioare și l-au făcut pe Mihai Petre să spună Bravo!

„Numărul vostru a fost excepțional”, le-a spus Moisescu, în timp ce Petre i-a anunțat pe băieți că sunt favoriții lui. Cu trei de DA și cu o înclinare din partea lui Moisescu, barmanii din Brașov merg mai departe, în faza următoare a show-ului.

VEZI cum l-au convins cei doi barmani din Brașov pe Mihai Petre că merită să meargă mai departe

Cu doi de DA și un răspuns negativ din partea Andrei merge mai departe și o trio de karatiști. În faza următoare trec și câțiva dansatori, dar cu trei răspunsuri afirmative.

Spectaculos a fost și numărul unui ciclist care a sărit coarda pe două roți. De trei ori „Da”, i-a spus Mihai Petre băiatului care a dovedit că știe să facă spectacol.

„Gospodinele” din Oradea, model pentru țară

Dadi Plus din Oradea a însemnat un grup vesel de personaje care au dansat spre încântarea publicului și a juraților. Concurenții au între 33 și 56 de ani, iar meseriile lor sunt dintre cele mai diferite: profesori, dentiști și operatori calculatoare. „A fost un moment minunat”, le-a spus Andi orădenilor. „Ați fost atât de expresivi și de haioși, și sunteți modelul perfect pentru țara asta”, le-a spus și Mihai Petre. „Ați dovedit că oricine se poate distra în țara asta.

De trei ori DA. Sunteți minunați”, a fost replica finală a lui Petre. Orădenii merg mai departe.

Patru prieteni buni s-au prezentat la preselecțiile de la Timișoara. Ei sunt Silviu Pașca & Friends, convinși că lumea ar plăti bilet ca să-i vadă. „Sunteți un grup cool”, a fost replica lui Petre, după ce i-a auzit cântând unplugged. „Îmi place cântatul ăsta relaxat, de plăcere”, a replicat și Andra.

Interesat să afle de cât timp cântă cei patru împreună, Moisescu a fost impresionat plăcut când a aflat răspunsul: trei săptămâni. Prestația lor și plăcerea cu care au cântat i-au determinat pe cei trei jurați să le acorde trei de „DA”.

Cine sunt concurenții care l-au năucit pe Andi Moisescu

O altă surpriză a serii a fost Adrian Pintilie, 27 de ani, din Arad. El este la a doua încercare de a cuceri juriul de la „Românii au talent”, participând și în primul sezon al emisiunii. Numărul de data aceasta, când l-a avut alături și pe micuțul Sorin, ascuns într-o valiză, a reușit să-i lase mască pe cei trei jurați care i-au trimis direct în etapa urmatoare.

Ei sunt concurenții care l-au făcut pe Mihai Petre să plângă

„Mă bucur că ai revenit și mai ales ca l-ai adus cu tine pe Sorin”, le-a spus Mihai Petre la finalul dansului lor. „Ceea ce ai facut anul asta cu partenerul tău, trebuie să spun că m-a năucit pur si simplu”, a declarat și Andi Moisescu. Emoționați, cei doi concurenți au plâns în fața sălii care i-a aplaudat în picioare.

Un spectacol aparte l-a reprezentat momentul oferit de Adina Gavriș, 37 ani, profesoara care s-a prezentat fără succes și la preselecțiile organizate la prima ediție a show-ului. De altfel, ea l-a făcut pe Mihai Petre să-și părăsească locul de la pupitrul de jurizare.

Flavius Cernescu, 29 de ani, a făcut și el spectacol pe scena „Românii au talent” din Timișoara. Programator de meserie, Flavius a intrat pe scenă cu monociclul său și i-a cucerit imediat pe cei trei jurați. Bravo, i-au strigat aceștia. „De la un om care are o meserie ce nu are nimic în comun cu pasiunea pe care ne-ai arătat-o aici, nu poate fi decât surprinzator”, i-a spus Andi Moisescu.

Pentru ca i-a surprins pe jurați, Flavius a obținut trei răspunsuri afirmative care-l duc în faza următoare a competiției.

O fetița din Craiova – considerată „un mic geniu”

Daria Kiss, în vârsta de numai 9 ani, a uluit publicul cu talentul ei: vorbitul în oglindă. În numai câteva secunde, fetița poate spune invers orice frază. Copila a explicat juraților că a început să vorbească învers de când avea trei ani. „Am început cu cuvinte mici, și apoi am trecut la cuvinte mai lungi și mai grele. Acum pot face propoziții”, a spus fetița, sigură pe ea.

„Mi se pare că ai un dar cu totul special”, i-a spus Mihai Petre, care alături de ceilalți doi membri ai juriului i-au oferit trei de „DA”. „Mă bucur că v-am cunoscut” le-a spus fetița celor trei. „Am venit la acest concurs ca să fiu cunoscută și să cunosc. Și ca să-mi arăt talentul. În sufeltul meu este o mare bucurie”, a mai spus cu lacrimi în ochi micuța craioveancă.

Ioan Gavrilă a încercat să imite toate animalele, ba chiar a vrut să demonstreze că poate comunica și cu Jazzy, cățelul lui Smiley. Fără succes însă. Bărbatul nu a reușit să impresioneze jurații.

Profesorul care cântă la Digifonf și adolescentul care uită să respire

O surpriza a venit și din partea lui Ștefan Popescu, în vârstă de 61 de ani, profesorul grupului de naiști „Jianu”. Acesta nu a venit singur, ci însoțit de o sticlă de țuică la care, spre surprinderea tuturor, a cântat. În mâinile profesorului chiar și solnița a devenit un instrument muzical demonstrând că poate cânta la ea fără nicio problemă. La fel a făcut și cu o nucă și cu o lingură. „Digifonful”, un pseudo-instrument inventat de domnul Popescu a fost însă instrumentul vedetă al serii, generând o serie de comentarii amuzante. Cu trei de DA, acesta merge mai departe.

CUM cântă la Digifonf profesorul Stefan Popescu

În faza următoare a show-ului au trecut și un bărbat care făcea sculptură în lemn cu fierăstrăul electric, o trupă de călușari și două fetițe care și-au demonstrat talentele vocale și de dans

.

Șipos Raoul Alexandru, în vârstă de 15 ani, din Dej, a redus sala la tăcere în momentul în care a început să cânte cu o viteză incredibilă. Impresionată de talentul copilului, elev în clasa a aVIII-a, Andra a spus că vrea neapărat să o învețe tehnica lui de respirație pentru că este incredibilă. „Ai fost fantastic!”, i-a spus si Mihai Petre, Alexandru reușind să obțină trei de „DA”.

ASCULTĂ-L AICI pe Raoul cum cântă fără să respire

 

Inchide