Un evanghelist american a calculat DATA EXACTĂ la care Iisus va veni pe pământ. Teoria lui „matematică” susține că Apocalipsa vine în câteva săptămâni

Redactor:
Gândul
Un evanghelist american a calculat DATA EXACTĂ la care Iisus va veni pe pământ. Teoria lui „matematică” susține că Apocalipsa vine în câteva săptămâni
Harold Camping, un pastor american, susține că a descoperit un sistem matematic cu care poate interpreta datele criptate din Biblie. După calculele lui Camping, Iisus va coborî pentru a doua oară pe Pământ pe 21 mai, anul acesta, scrie site-ul Tucsoncitizen.com.

Harold Camping, un pastor american, susține că a descoperit unsistem matematic cu care poate interpreta datele criptate dinBiblie. După calculele lui Camping, Iisus va coborî pentru a douaoară pe Pământ pe 21 mai, anul acesta, scrie site-ulTucsoncitizen.com.

„Pe 21 mai 2011, Iisus se va întoarce pe pământ, îi va învia pecei morți, îi va aduna pe cei drepți și îi va lua cu el în Rai undevor trăi în prezența Dumnezeului veșnic. Cei care nu cred că Iisuseste fiul lui Dumnezeu vor fi lăsați să sufere și vor muri înbătălia Armaghedonului, bătălia finală dintre Dumnezeu și Satancare va duce la distrugerea pământului”, spune un libercugetătorcitat de site. Câteva dintre argumentele cu care justifică aceastăsosire sunt faptul că Biblia este cuvântul scris al lui Dumnezeu,faptul că Iisus a propovăduit că se va întoarce printre pământeniși, nu în ultimul rând, un pasaj din Biblie: „…și cei care aumurit în numele lui Christos vor învia. Și apoi toți vom fi duși înceruri și îl vom întâlni pe Dumnezeu, în văzduh”.

Teoria „matematică” a lui Camping spune așa: „5” reprezintă”ispășirea”, „10” reprezintă „întregirea”, iar „17” este „cerul”.Iisus a fost răstignit pe 1 aprilie, anul 33. Pe 1 aprilie 2011,s-au împlinit 1978 de ani. Cifra 1978 a fost îmulțită cu 365,numărul de zile dintr-un an solar. Camping a calculat numărul dezile de pe 1 aprilie până pe 21 mai – 51 – cifră pe care a adunat-ocu rezultatul înmulțirii anterioare. Holding a descompus suma(5x10x17)x(5x10x17) în cuvinte: (ispășire+întregire+cer), totul lapătrat. Campaign Holding spune că rezultatul înmulțirii reprezintădrumul parcurs de la sacrificiul lui Iisus până la salvareadeplină.

Pastorul de 88 de ani este un fost inginer care a studiat Bibliade peste 70 de ani. Acesta a moderat o emisiune la un post de radioevanghelist numit „Family Radio”, a cărei versiune a fost tradusăîn 48 de limbi din întreaga lume.

Transfer colosal la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru şi-a ieşit din minţi şi aduce în Liga...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Fabulos! Gigi Becali a dat tunul și a câștigat 15 milioane de euro peste noapte!...
Ce trebuie să faci cu telefonul tău dacă treci de la Whatsapp la Signal sau...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
Câți bani oferă Marea Britanie cetăţenilor UE pentru a părăsi Regatul Unit
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Ce ascunde ultima cifră din CNP-ul tău. Puțini oameni știu asta
Unul dintre cele mai bine păzite SECRETE înainte de 1989: data reală a naşterii lui...
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Banii intră direct în cont: zeci de mii de români câștigă mai mult. Ministrul a...
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Anunțul ȘOC al zilei despre Sebi, băiețelul dispărut de două săptămâni. Ce s-a întâmplat, de...
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
×
Inchide