Whitesnake, Judas Priest și Prodigy – la festivalul Rock the City, între 1 și 3 iulie în Capitală

Whitesnake, Judas Priest și Prodigy - la festivalul Rock the City, între 1 și 3 iulie în Capitală
Publicat: 23/04/2012, 19:28
Actualizat: 23/04/2012, 21:21

Trupele Whitesnake, Judas Priest, Prodigy și Mike and TheMechanics vor cânta la festivalul Rock the City, care se vadesfășura în Piața Constituției din Capitală, între 1 și 3 iulie,informează organizatorii, D&D East Entertainment.

Piața Constituției va deveni pentru trei zile punctul zero almuzicii rock. A treia ediție a festivalului Rock the City,organizat de D&D East Entertainment, va aduce la București pe1, 2 și 3 iulie, multe suprize. Whitesnake, Judas Priest, Prodigy,Mike and The Mechanics sunt doar câteva dintre trupele care vorface show exploziv în inima Bucureștiului.

Astfel, trupă britanică Judas Priest îi va încânta pe iubitoriimuzicii heavy metal din România cu un spectacol din cadrul ultimullor turneu mondial, „Epitaph World Tour”. Formația a mai cântat laBucurești în 2009, fiind cap de afiș la B’estfest Aftershock.

Trupa Judas Priest a fost înființată în anul 1969, în orașulBirmingham, și a lansat 16 albume de studio. Considerată una dintrecele mai bune trupe din lume din istoria genului heavy metal, JudasPriest a vândut peste 40 de milioane de discuri pe planmondial.

Pentru a treia oară în România, una dintre cele mai mari trupe rockale lumii, Whitesnake, va concerta la Rock the City, spectacolulfăcând parte din turneul lor de promovare a noului album,”Forevermore”, care a fost lansat în Europa pe data de 25martie.

Whitesnake este o trupă de hard rock, fondată în 1977 de cătreDavid Coverdale (fost membru al Deep Purple). Formația a fostfoarte activă în anii ’80. În prezent, Whitesnake îi are încomponență pe David Coverdale (voce), Doug Aldrich (chitară), RebBeach (chitară), Uriah Duffy (bas), Timothy Drury (clape) și ChrisFrazier (tobe), însă, de-a lungul timpului, prin trupă au maitrecut muzicieni precum Steve Vai, John Sykes, Ian Paice, PeterSolley, Brett Tuggle, Tommy Aldridge, Neil Murray, Vivian Campbellși Adrian Vandenberg.

Trupa Prodigy vine în România pentru a patra oară. „Breathe”,”Voodoo People”, „Firestarter” și „Smack My Bitch Up” vor răsuna înPiața Constituției cu ocazia festivalului Rock the City. TheProdigy, una dintre cele mai apreciate trupe ale genului electronicdance, care a vândut până în prezent 16 milioane de albume în toatălumea, se află anul acesta într-un turneu de promovare a nouluialbum „Invaders Must Die”. Lansat pe 23 februarie 2009, acesta estedeja unul dintre cel mai bine vândute albume ale acestui an.

Mike & The Mechanics sunt o trupă britanică pop, înființată deMike Rutherford, membru fondator al grupului Genesis.Trupa estecunoscută pentru single-uri ca „Silent Running (On DangerousGround)”, „All I Need Is a Miracle”, „Word of Mouth”, „Over MyShoulder” și „The Living Years”.

Biletele pentru festivalul Rock the City vor fi puse în vânzare înexclusivitate prin Eventim și vor putea fi cumpărate din magazineleGermanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureștiși online, de pe site-ul www.eventim.ro. Accesul publicului se vaface în fiecare zi a festivalului începând cu ora 14.00, iar ora deîncepere a concertelor este 17.00. D&D East Entertainment șiEventim recomandă achiziționarea biletelor numai din locurileautorizate Eventim și prin organizatorul festivalului, D&D EastEntertainment.

Oana Ghita, [email protected]

Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
E vestea momentului în showbiz! Monica Gabor a 'rupt-o' cu Mr Pink
Simona Halep, nuntă secretă cu Toni Iuruc! Avem imagini bombă, exclusive, de la petrecerea demnă...
Divele din România, cu costume de baie minuscule, pe plajă. Cine arată cel mai bine
„Mami, noi de ce nu locuim împreună, ca o familie?” Sofia, fetița Biancăi și a...
Cum a fost îmbrăcată Simona Halep în ziua cea mai fericită a vieții ei! Așa...
Daniela Gyorfi, schimbare RADICALĂ! Decizie extrem de grea luată împreună cu familia sa
Continua lupta culturală din Ungaria. Comunitatea LGBT anunţă o paradă cu zeci de mii de...
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
Un tren a plecat fără pasageri din Gara de Nord Bucureşti. Călătorii au fost trimiși...
E vestea momentului în showbiz! Monica Gabor a 'rupt-o' cu Mr Pink
I-a MASAT organele cu ulei de măsline. Ce s-a întâmplat apoi i-a UIMIT pe amândoi...
Raed Arafat, anunț ȘOCANT: 'Doar vaccinații vor putea să intre într-un restaurant'
Pensiile speciale nu dispar nicăieri, dar acum sunt și mai multe: ce meserie trebuie să...
Ce s-a întâmplat cu Frank Fritz de la „American Pickers”?
Rezultate Admitere liceu 2021: A fost publicată repartizarea pe admitere.edu.ro 2021?
Toni Iuruc a rămas mască! Ce a pregătit Simona Halep pentru cununie? A atras toate...
NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...