Gândul
27.11.2019
Mini

Joc sexual periculos, cu final tragic. O tânără a murit în timpul unei partide de amor în mașină

Joc sexual periculos, cu final tragic. O tânără a murit în timpul unei partide de amor în mașină
Francis Victoria Garcia, în vârstă de 19 ani, din Marywood, Statele Unite ale Americii, și Michael Gaffney, în vârstă de 21 de ani, au avut parte de o partidă sălbatică de sex în mașina tinerei, care, însă, s-a sfârșit tragic pentru adolescentă.

După o petrecere de Halloween petrecută în oraș, cei doi au vrut să petreacă câteva momente intime în mașina tinerei, însă sâmbătă dimineața aceasta a fost descoperită moartă.

Tânărul a fost acuzat de omor prin imprudență întrucât în timpul partidei acesta și-ar fi strâns de gât prea tare partenera.

Rezultatele autopsiei au dezvăluit că tânăra a murit din cauza unor leziuni grave la nivelul gâtului, însă decesul a fost catalogat drept unul „suspicios”, chiar dacă, din câte se pare, tinerii au avut parte de o partidă de sex mai dură.

Victoria ar fi petrecut noaptea respectivă la o petrecere de Halloween organizată la etajul 14 al clădirii unde i-a fost descoperit trupul în mașina aflată în parcarea din interior, potrivit declarațiilor oferite de către un vecin pentru publicația The Post.

Cei doi se cunoscuseră prin intermediul unor prieteni.

Michael Gaffney este incarcerat la penitenciarul Bergen, unde așeaptă să i se stabilească cauțiunea pentru a fi eliberat pe durata procesului, relatează New York Post.

 

×
Inchide