Luptă ACERBĂ pe tronsonul „Puterii”. Cine acoperă GOLUL lăsat de Rareș Bogdan. „Prinde la public, este ANTIBARONI, apără dreptul la exprimare”

Luptă ACERBĂ pe tronsonul „Puterii. Cine acoperă GOLUL lăsat de Rareș Bogdan. „Prinde la public, este ANTIBARONI, apără dreptul la exprimare
Publicat: 21/03/2019, 16:10
Actualizat: 10/01/2020, 17:34

Anunțul a fost făcut chiar de Cozmin Gușă, pentru HotNews, precizează cei de la paginademedia.ro. Noua emisiune începe luni și va fi intitulată „Legile Puterii”.

„Denise, de câteva luni făcea, 2-3 zile din 5, audiență aproapiată și chiar egală cu a lui Rareș, într-un interval foarte greu, 19-21. S-a impus evident în fața publicului, se bătea cu emisiunile de știri. (…) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realității, e antibaroni, apără libertatea de exprimare”.

Rareș Bogdan s-a retras de la Realitatea Tv după ce și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare, din partea liberalilor.

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că Rareș Bogdan „a fost studiat, nu reprezintă o soluție a PNL, pentru alegerile europarlamentare”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase