REACȚIE. Viorica din Clejani și bătaia încasată de Margherita de la ea. Ce spune artista: Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez

Redactor:
Gandul
REACȚIE. Viorica din Clejani și bătaia încasată de Margherita de la ea. Ce spune artista: Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez

Viorica din Clejani a declarat miercuri că a apelat la psihologi pentru a le cere ajutorul după ce fiica ei a provocat un accident de circulație. Artista spune că specialiștii au sfătuit-o să nu o certe pe Margherita.

Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști (psihologi) și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri,  că am bătut-o! Nici vorbă”, a declarat Viorica din Clejani.

Reacție. Viorica a vorbit și despre iubitul fiicei

Artista a vorbit, de asemenea, despre iubitul fiicei sale, care se afla împreună cu Margherita în momentul accidentului.

„Uite și băiatul ăsta care s-a apropiat de Marga, a venit la mine în curte, i-am pus să mănânce, că așa sunt, l-am văzut slab. Băi, da tu când mănânci, mă? Foarte slăbuț, mi-a spus că fac mâncare bună. Aparențele, câteodată, înșală și nu pot să condamn un om, că e ușor să îți dai cu părerea.

Nu m-am așteptat. Nici nu știu prea multe despre băiatul ăsta. Omul a spus că a făcut școala de designeri și că a făcut nu știu câte facultăți, un băiat foarte deștept, mi-a spus că vine dintr-o familie foarte educată și frumoasă, dar nu știu ce s-a întâmplat. A spus că nu a reușit în viață, că nu i s-a dat un loc de muncă!”, a mai relatat artista la România TV.

Cum a provocat accidentul

Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în cursul zilei de sâmbătă, 23 mai, în București. Se pare că artista s-ar fi aflat sub influența opiaceelor, respectiv a heroinei.

Accidentul auto a avut loc după ce Margherita, aflată la volanul unui Range Rover Evoque, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-o mașină parcată.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime.

Margherita neagă rezultele DrugTestului

Margherita de la Clejani neagă rezultatele DrugTestului care arătau prezența în organism a substanțelor psihoactive. Și tatăl acesteia, Ioniță Manole, neagă aceste rezultate.

De asemenea, aceasta susține că a provocat accidentul din cauza faptului că se uita în oglindă „să își facă buzele”.

 

 

 

Inchide