DEZVĂLUIRI. Cu cine s-ar fi aflat în mașină Margherita de la Clejani în momentul producerii accidentului – FOTO/VIDEO

Publicat: 24/05/2020, 12:54

Margherita de la Clejani a provocat în cursul dimineții de sâmbătă, 23 mai, un accident auto pe o stradă din București. Potrivit mărturisilor ei, aceasta s-ar fi uitat în oglindă ca să își „facă buzele” și a pierdut controlul volanului lovind o mașină parcată. 

La ieșirea de la audierile din sediul poliției aceasta a declarat că se afla în mașină cu Johnny Deep. Însă, de asemenea, aceasta a negat și rezultatele DrugTestului care arătau că artista se afla sub efectul opiaceelor în momentul producerii accidentului auto.

De asemenea, aceasta susține că a provocat accidentul din cauza faptului că se uita în oglindă „să își facă buzele”.

Accidentul auto a avut loc după ce Margherita, aflată la volanul unui Range Rover Evoque, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-o mașină parcată.

Rezultatele DrugTestului – Șoferul se afla sub influența opiaceelor

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și ulterior artista a fost condusă la IML unde rezultatele testelor au arătat că se afla sub influența opiaceelor.

Astfel, pe numele tinerei a fost deschis dosar penal iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai.

Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație.

În urmă accidentului rutier nu au rezultat victime.

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis autoritățile sâmbătă, 23 mai.