GALERIE FOTO. Margherita de la Clejani neagă rezultele DrugTestului în urma accidentului auto: „Mă uitam în oglindă, îmi făceam buzele” – VIDEO

GALERIE FOTO. Margherita de la Clejani neagă rezultele DrugTestului în urma accidentului auto: „Mă uitam în oglindă, îmi făceam buzele” - VIDEO
ACCIDENT. Margherita de la Clejani a provocat un accident auto în București! Se afla un influența opiaceelor / Sursă FOTO: Laurențiu Cristian Genuchi - Facebook
Publicat: 23/05/2020, 09:51
Actualizat: 25/05/2020, 13:31

Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în cursul zilei de sâmbătă, 23 mai, în București. Se pare că artista s-ar fi aflat sub influența opiaceelor, respectiv a heroinei. 

Margherita neagă rezultele DrugTestului

Margherita de la Clejani neagă rezultatele DrugTestului care arătau prezența în organism a substanțelor psihoactive. Și tatăl acesteia, Ioniță Manole, neagă aceste rezultate.

De asemenea, aceasta susține că a provocat accidentul din cauza faptului că se uita în oglindă „să își facă buzele”.

Știre inițială

Accidentul auto a avut loc după ce Margherita, aflată la volanul unui Range Rover Evoque, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-o mașină parcată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și ulterior artista a fost condusă la IML unde rezultatele testelor au arătat că se afla sub influența opiaceelor, respectiv a heroinei.

Astfel, pe numele tinerei a fost deschis dosar penal iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai.

Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație.

În urmă accidentului rutier nu au rezultat victime.

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis autoritățile.

Cine este Margherita de la Clejani

Fiica celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita a început să ia lecții de canto încă de când era mică, pregătindu-se astfel pentru o carieră în muzică.

Astfel, la 12 ani, aceasta l-a întâlnit pe Dan Bursuc, cel care a reușit să o lanseze pe scena muzicii românești. Primul pas în lumea muzicală l-a făcut în 2006 în cadrul unui reality show unde a cântat o melodie compusă de Ovidiu Sfântu. Ulterior, în 2007, a filmat videoclipul hitului „Știu că tu mă vrei”.

Pe parcursul carierei, aceasta a colaborat cu numeroși artiști din lumea muzicii de petrecere, dar și cu părinții ei.

Margherita de la Clejani, cu numele real Margareta Myriam Manole, s-a născut pe 6 august 1992, în Clejani.

De-a lungul timpului, Margherita s-a supus mai multor operații estetice care au stârnit controverse în showbiz-ul românesc. Una dintre cele mai cunoscute dispute fiind între mama ei, Viorica, și Codin Maticiuc.

„Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat și a devenit mai drăguță. Apoi s-a operat din nou și acum e mai urâtă decât la început”, a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Ulterior, mama acesteia, Viorica, a sărit în apărarea fiicei sale: „Urât om ești!”.

„Am pus și eu un instastory, ieri, despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl știți pe Codin ăsta de aici un pic mai serios. Am spus ‘un pic’! Imediat a intrat Calzone, mă-sa lu` Quatro Formagi, să-mi amintească ca urâtul sunt eu, nu prețioasa ei Prosciutto-Funghi. Râdeți voi cu Funghi, dar chiar am auzit niște vorbe. Mă-sa avea clar dreptate, vă las mai jos și ce i-am zis. Plus că, na, i-am supărat copilul și ea e mă-sa. Dar cred că și eu am dreptate cu ce ziceam”, a fost postarea-răspuns lui Codin Maticiuc.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase