• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Anca Constantinescu „Ciocu” mic”, despre circuitul șpăgii pe șantier

Anca Constantinescu „Ciocu” mic”, despre circuitul șpăgii pe șantier
Chiar dacă a ținut să precizeze că firma sa nu poate fi considerată un mare asfaltator, deoarece a obținut un singur contract de 70.000 de euro pentru astuparea unor gropi în carosabil pe Bulevardul Energeticienilor din București, fostul senator PDL Anca Constantinescu a explicat pentru Gândul mecanismul apariției gropilor.

Chiar dacă a ținut să precizeze că firma sa nu poate ficonsiderată un mare asfaltator, deoarece a obținut un singurcontract de 70.000 de euro pentru astuparea unor gropi în carosabilpe Bulevardul Energeticienilor din București, fostul senator PDLAnca Constantinescu a explicat pentru Gândul mecanismulapariției gropilor.

„Totul se întâmplă din cauza diriginților de șantier.Reprezentanții Primăriei ar trebui să fie la fața locului atuncicând se fac fazele determinante. Se curăță suprafața și se pune oamorsă. Ei bine, asfaltatorii, nu din ăștia începători ca mine,bagă jumătate apă, jumătate emulsie”, ne-a declarat fostulparlamentar, care controlează compania Proconsul SRL.

A avut o tentativă de a deveni „rege al asfaltului”, însă acumse protejează de gropile din București mergând cu o mașină de terenși numai cu asigurare Casco, „pentru că, altfel, în șase luni dezile îmi mai cumpăr o mașină”.

Dat fiind că amorsa nu a fost bine aplicată, apar problemele, aexplica în continuare Anca Constantinescu. „Sare asfaltul, pentrucă nu s-a lipit de nimic. Domnii diriginți (de șantier – n.red.)vin, se duc la cârciumă, iau o șpagă mică și semnează ca primarii”,a conchis ea.

Inchide