• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Andrei Gheorghe a făcut site-ul Ministerului Finanțelor violet: „Este vorba de o seducție voită care va duce la repetarea inversă a numelui lui Sebastian Vlădescu”

Andrei Gheorghe a făcut site-ul Ministerului Finanțelor violet: „Este vorba de o seducție voită care va duce la repetarea inversă a numelui lui Sebastian Vlădescu”
"Este vorba de o seducție voită, prin amplificarea terțiarului imaginar, care, inevitabil și mefistofelic, va duce la repetarea inversă a numelui lui Sebastian Vlădescu, pentru subjugarea totală și fiscală a iobagului român", a fost prima explicație a lui Andrei Gheorghe, purtătorul de cuvânt al ministerului.

„Este vorba de o seducție voită, prin amplificarea terțiaruluiimaginar, care, inevitabil și mefistofelic, va duce la repetareainversă a numelui lui Sebastian Vlădescu, pentru subjugarea totalăși fiscală a iobagului român”, a fost prima explicație a lui AndreiGheorghe, purtătorul de cuvânt al ministerului. „Acum vorbindserios”, a continuat Gheorghe, „Vă dați seama cât de ridicolisuntem? Acționăm în virtutea unor marote inexistente…” Purtătorulde cuvânt a precizat că pentru proiectul său online, presa.nu, pecare a fost „nevoit să-l închidă”, a ales violetul înainte caViorel Hrebenciuc să facă amintita culoare celebră în România.

„Sunt foarte multe calcule care au dus la alegerea acesteiculori (pentru site-ul MinisteruluiFinanțelor-n.r.), există o logică a dinamiciicromatice. Îmi place foarte tare violetul, e foarte puternic. Poatepeste un an vom avea o altă culoare”, a spus Gheorghe, adăugând că,după părerea lui, site-ul este acum „mult mai accesibil”.Schimbarea în violet a paginii web a instituției publice este unlucru normal, consideră purtătorul de cuvânt: „Ajungi să faci cevanormal, dar știi sigur că acest normal va fi interpretat ca cevamalign…”

Pe site-ul ministerului este specificat, în stânga jos, că erealizat „cu resurse și mijloace proprii”.

Până acum, activitatea lui Andrei Gheorghe în funcția decoordonator al departamentului de presă al Ministerului Finanțelora fost o necunoscută, aceasta fiind prima măsură vizibilă luată deomul de televiziune.

De când a fost numit purtător de cuvânt, Andrei Gheorghe acaptat atenția presei o singură dată, prin scandalul provocat de unmic accident de mașină pe care l-a avut. Despre activitatea sa laminister, șeful său, Sebastian Vlădescu, declara pentru Gândul înluna ianuarie: „După trei zile era terminat, era muci, nu se maiținea pe picioare. Nu a plecat din minister, dar acum face zilnicexerciții fizice și psihice ca să reziste la cât e de muncă înMinisterul Finanțelor”.

Inchide