Berceanu: „Am primit un raport legat de incidentul cu AC/DC. Toți cei zece din tură au fost dați afară”. ULTIMA ORĂ: Berceanu revine: Nu toți zece au fost dați afară, doar patru

Redactor:
Gândul
Berceanu: „Am primit un raport legat de incidentul cu AC/DC. Toți cei zece din tură au fost dați afară”. ULTIMA ORĂ: Berceanu revine: Nu toți zece au fost dați afară, doar patru
Cei zece angajați ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara care ar fi cerut bani membrilor staff-ului tehnic al trupei AC/DC pentru a permite convoiului de mașini să iasă din țară pe la Vama Nădlac au fost concediați, a declarat, joi, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, într-o conferință de presă la Timișoara.

Cei zece angajați ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri(DRDP) Timișoara care ar fi cerut bani membrilor staff-ului tehnical trupei AC/DC pentru a permite convoiului de mașini să iasă dințară pe la Vama Nădlac au fost concediați, a declarat, joi,ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, într-o conferință depresă la Timișoara.

„Am primit un raport legat de incidentul cu AC/DC. Toți cei dintură au fost dați afară și lucrurile o să se răspândească și asupraaltora care lucrează acolo”, a afirmat Radu Berceanu, citat deMediafax. El a precizat că, dacă lucrurile nu vor fi puse la punct,ar putea fi concediat inclusiv directorul DRDP Timișoara, IoanMalița.

Ministrul Transporturilor a susținut că „întâmplarea” cu AC/DCnu este singulară. „Această problemă s-a întâmplat și în lunilepremergătoare momentului. Trebuie să luăm măsuri să nu se maiîntâmple de acum încolo. De acolo vin venituri foarte importante”,a spus Berceanu.

UPDATE -Berceanu revine: Doar patru angajați au fost sancționați, nu toțizece

Ministrul Radu Berceanu, a revenit, joi, asupra afirmațiilor pecare le făcuse cu câteva ore în urmă și a precizat că doar patrudintre cei zece angajați de la Vama Nădlac urmează să fie dațiafară în urma incidentului cu AC/DC, întrucât numai aceștia lucraupe sensul de ieșire din țară în tura respectivă și au verificatcamioanele cu echipamentele formației rock.

Berceanu a afrimat, joi, la Arad, că cei patru vor fi demișipână la 1 iulie, timp necesar pentru efectuarea formalităților.

La insistențele jurnaliștilor, ministrul a dat publicitățiinumele celor patru angajați care vor fi demiși, respectivAdriana Bălan, Cazimir Halițchi, Andreea Vlai și ElisabetaMiuțescu.

Directorul general al CNADNR, Dorina Tiron, declara, laînceputul lunii iunie, că a primit o plângere din partea membrilorechipei care a transportat echipamentul trupei AC/DC, în careaceștia susțineau că au fost opriți lagraniță și li s-au cerut roviniete valabile pentru perioada șederiilor în România, ceea ce nu era legal. Ulterior, angajații de laVama Nădlac ar fi cerut câte 50 de euro pentru fiecare din cele28-29 de mașini din convoiul care urma sătranziteze punctul de trecere a frontierei.

Conform legii, oficialii CNADNR pot verifica în orice momentexistența rovinietei, care trebuie să fie valabilă în acel moment,dar nu pot cere prezentarea rovinietelor valabile în perioadeleprecedente.

Trupa AC/DC a susținut la 16 mai un concert la București, undeau participat aproximativ 60.000 de spectatori.

Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
Live video Dinamo – UTA Arad Scor. Sigurul site care transmite live meciul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
EXCLUSIV. Bărbatul celebru de pe lista neagră a SPP-ului. Ce se întâmplă cu el la...
Rezultate parţiale BEC de la ALEGERI LOCALE 2020 | Primăria Sectorului 1 se joacă la...
Secția de votare cu prezență de 0% la urne
Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
În timpul unei SCUFUNDĂRI, o tânără a făcut o descoperire ȘOCANTĂ pe fundul mării. „Cum...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Live video Hermannstadt – Botoșani Live SCORE. Gol spectaculos
Ultima oră: Nicușor Dan, procente în scădere. Mai are vreo șansă Firea?
Un bărbat a decis să mănânce numai cartofi timp de un an. Ce s-a întâmplat...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide