Dosarul „sex cu politicieni și fotomodele” – cazul minorei de 16 ani violată și bătută

Dosarul „sex cu politicieni și fotomodele  - cazul minorei de 16 ani violată și bătută
Publicat: 23/04/2012, 19:25
Actualizat: 24/04/2012, 09:46

Stenogramele din dosarul DIICOT ajuns la instanță arată cumșefii acuzați de proxenetism ai două agenții de modelling leînvățau pe fete cum să își mintă părinții, le trimiteau înapartamentele clienților în funcție de programul examenelor deBacalaureat și îl înștiințau pe deputatul Robert Negoiță desprestarea lor fizică.

Procurorii nu fac însă o legătură între rețea și deputatulNegoiță, dar publică fragmente de discuție precum acesta: IonTămârjan: „Am făcut „oralină” atât. În rest nu. Era pe ciclu”.Robert Negoiță: „Cum? Nu i-a trecut?”. Procurorii au acuzat îndosar patru persoane, Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan,Radu Ștefan Nicola și Alexandru Gabriel Voicu, despre care spun căau recrutat 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux.În rechizitoriu se arată că unul dintre clienții fideli era chiardeputatul Robert Negoiță.

Unele dintre modelele care practicau prostituția erau minore,susțin procurorii DIICOT.

Convinsă să nu reclame violul

Lavinia, mezina unei familii modeste, „a început colaborarea cuagenția Diva Models la vârsta de 16 ani în anul 2004, colaborare cea durat până în anul 2008. A întreținut atunci, o singură dată,acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel. În același an a fostconstrânsă, prin lovire, să întrețină un act sexual cu SorinMărcuș, un bărbat pe care-l cunoscuse la un after party laBucharest Fashion Week. Inculpatul Costan

Relu Cornel îi spusese că nu mai avea asigurată cazarea în hotelși trebuia să meargă cu Sorin Mărcuș acasă la acesta, unde săînnopteze. În zilele următoare a fost convinsă de Mirea Ion să nureclame violul. A acceptat atunci să mai stea două săptămâni înBucurești, timp în care Sorin Mărcuș i-a cumpărat îmbrăcăminte și opereche de ochelari meniți să acopere vânătaia de la unul din ochiprodusă de una din loviturile pe care i-o aplicase”, susținprocurorii.

Într-o convorbire telefonică, Ion Tămârjan și Robert Negoiță facinventarul fetelor care ar fi trebuit să participe la o petrecereîn Deltă, organizată de acesta din urmă, și văd că le dă cu minus.Unele dintre ele erau clasa a XII-a și aveau, în acea perioadă,examenul de Bacalaureat.

„Eu am vorbit cu ele în principiu și cu Andreea și cu Mihaela dela Fetești, ăăă, ele sunt a XII acum și intră chiar în perioadaasta în examene, în bacalaureat. Decât să le prindem așa repede unweekend. Nu prea le lasă părinții să plece. Că zice: pleci cu treizile înainte de bac? Pleci trei zile în Deltă, ce faci? Aiînnebunit? Înțelegi! Ceva de genul. Că e perioada asta cu…”, spuneTămârjan. „Plecăm de joi pe vineri măcar”, dă soluția Negoiță. IarTămârjan revine cu propria lui soluție: „Am vorbit cu Roxana și azis că merge. Am vorbit cu Mirela de la Fetești și a zis că merge.Adică, fete care sunt clasa a XI și care nu au probleme”.

Tămârjan către Negoiță: „Să n-o forțezi preatare”

Într-o altă discuție la telefon, Tămârjan îi recomandă lui Negoițădouă fete, dintre care una are o vremelnică problemă:
-RN „Deci nu știu cine e Cristina asta, eu o știu? Nu oștiu!”
-TIV:”Nu! N-o știi, n-o știi, nu cred c-o știi!”
-R.N. „Da e bine, e bine acolo?”
-TIV: „Are niște sâni, niște de astea acolo, fantastic, deci ducemult de tot! Înțelegi? Da hai că o vezi aicea și Mădălina ți-amzis, e la început acuma, să n-o forțezi prea tare, dar ți-am zisașa ușor, ușor, e OK! Da acuma e un pic pe ciclu! Da un oral, un deasta duce nu-i problemă!”, spune Tămârjan. „Dar unde ești? Pe undeești?”, îl întreabă Robert Negoiță.

De altfel, în aceeași seară, Tămârjan îl mai pusese la curent pedeputat cu starea fizică a unor fete:
-R.N. „Îmî, da brunețica asta de ești tu cu ea, e OK, zici tunu?
-TIV: -E OK, dar ți-am zis, acum e pe ciclu, eu i-am dat decât așaun pic acolo la, la moară!
-R.N.: – Da! Aha!
-TIV: – Dar în rest, de viitor e OK! …(neinteligibil)…
-R.N.: -A, zici că e …
-TIV: – Da, e decât… …(NO – cei doi interlocutori discutăsimultan)…
-R.N.: – Nicio problemă, nu?
-TIV: – Am făcut, da, am făcut „oralină” atâta! În rest nu. Era peciclu”
-R.N.: -Cum?
-TIV: -Mă auzi?
-R.N.: – Nu i-a trecut?, se arată în dosarul instrumentat deprocurorii DIICOT, de unde mai reiese și că Robert Negoiță îiindica lui Tămârjan în ce camere să le ducă pe fete.

Tinerele, atrase cu ședințe foto

Rezultatele din domeniul modellingului nu sunt pe lista depriorități a învinuiților, arată probele din dosar.

„Le-am zis că o să facem o ședință foto la, la o d-asta cu, cevacu cacao, cu nu știu, nu contează, nu băga în seamă, că le luăm, leducem pe la tine la fabrică, le dăm cacao, le facem 10 poze, lescot două afișe și zic: „uite măi astea sunt!” Nu știu ele că nus-au scos 2.000 de afișe, sau 4.000 de afișe, sau, înțelegi?”,spune, la un moment dat, Radu Nicola. Procurorii susțin că au”dovezi ale recrutării” ale unei victime minore, Anușca, „prinînșelăciune -promisiunea unei ședințe foto în Austria – în scopulexploatării sexuale, practicarea prostituției în Austria, încluburile Babylon, întreținerea de acte sexuale plătite cu NegoițăRobert Sorin”.

Unele dintre tinere, cum este, Mădălina, aveau probleme cupărinții tocmai pentru că aceștia nu înțelegeau unde își petrec eleîn realitate timpul.

Erau încurajate să spună acasă că merg la castinguri și laprezentări de modă și li se dădea garanția că vor primi scutiri cuajutorul cărora să-și motiveze absențele la școală.

Câți bani primeau fetele

Una dintre manechine le-a declarat procurorilor DIICOT că aîntreținut, în perioada 2008-2009, de mai multe ori acte sexuale cuRobert Negoiță, care îi dădea de fiecare dată între 500 și 700 delei „să-și cumpere ce vroia ea”. Conform rechizitoriului sumeleerau variabile, între 200 de lei și cel puțin 150-200 de europentru un act sexual. Potrivit probelor din dosar, câștigurilefetelor puteau ajunge și la 1000 de euro.

RECHIZITORIUCum se câștiga titlul de Miss TSD

Dosarul „Sex cu fotomodele” conține informații și despre modul încare se acorda titlul „miss TSD” (Tineretul Social-Democrat,concurs organizat sub patronajul lui Robert Negoiță). Potrivitprocurorilor, titlul în cauză era promis și uneori chiar și acordatunora dintre fotomodelele care se prostituau. „T. M.N. a lucrat înclub deși era minoră și era interzis (în Austria minorele nu auvoie să se prostitueze)…. La întoarcerea din Viena inculpatul i-aspus că acel contract semnat o obliga să se întoarcă după un timpîn club, să continue să lucreze acolo. S-au certat atunci așa căinculpatul i-a promis, ca un premiu de consolare, participarea, bachiar câștigarea titlului de miss TSD, promisiune onorată”, searată în rechizitoriu.

Citeșteși EXCLUSIV- „DOVADA” PROCURORILOR CĂDEPUTATUL NEGOIȚĂ A FĂCUT SEX CU O MINORĂ. STENOGRAMA „MOMENTULUIMAGIC”. Plus: Cum se câștigă MISS Tineretul Social Democrat, unpremiu pentru „fetele” din rețea- VIDEO

VEZIAICI O ÎNREGISTARE VIDEO A MISS TSD 2008 ÎN CARE APAR „FETELE DINSTENOGRAME” ȘI LIDERII PSD ROBERT NEGOIȚĂ, NICU BĂNICIOIU, RADUMAZĂRE ȘI LIVIU DRAGNEA

Citeșteși:

DOSARUL SEX CU FOTOMODELE: Cumscapă deputatul Negoiță deși s-a culcat cu prostituata minoră. Cuma fost „refuzat” deputatul Bănicioiu de o”miss”

STENOGRAMELE DOSARULUI „SEX CUFOTOMODELE”. DEPUTATUL NEGOIȚĂ CĂTRE PEȘTE: „PREGĂTEȘTE FETELE. ÎNCOSTUM DE BAIE!” PEȘTELE: „SUNT A XII-A. NU LE LASĂ PĂRINȚII SĂPLECE” – SPECIAL

CE SPUN ROBERT NEGOIȚĂ, NICU BĂNICIOIU,ADRIAN ENACHE – SPECIAL

SEX LA ȘCOALA DE VARĂ PSD: Membrul PSD,Ioana, martor în dosar, povestește despre relațiile sale sexuale cuRobert Negoiță, Nicolae Bănicioiu și AdrianEnache

SEX CU O MINORĂ – INFRACȚIUNEA DE CAREDEPUTATUL NEGOIȚĂ NU E ÎNCĂ ACUZAT. CUM AR PUTEA SĂ SCAPE „LEGAL” -SPECIAL

CE SE ASCUNDE în spateleAgențiilor de Modele. Irina Schrotter: fetele aleg între sărăcie șiprostituție

Numele deputatului Nicu Bănicioiuapare și el în dosarul prostituatelor de lux. Procurorii susțin căo câștigătoare a unui concurs de miss o REFUZĂ SĂ ÎNTREȚINĂ RELAȚIISEXUALE CU ACESTA. Ce spuneBănicioiu

Cine e Robert SorinNegoiță

Surse: Fiscul a pussechestru pe averea deputatului Robert Negoiță pentru TVA neplătitde 10 milioane de euro, pluspenalizări

Portretuluninominalului la tinerețe: Robert Negoiță, 1603case

Tentativă de suicid. Marea campioană a ţării a înghiţit un pumn de pastile. A fost...
Suma e colosală! Câți lei a mers darul de nuntă la cununia Simonei Halep cu...
FOTO. Anna Lesko, apariție controversată, fără lenjerie intimă! Imaginile nu lasă loc interpretărilor
10 semne că ai probleme cu circulația sângelui
De ce nu a fost prezent tatal lui Toni Iuruc la nunta fiului sau cu...
Sorana Cîrstea nu merge la nunta Simonei Halep! De ce l-a lăsat singur pe Ion...
Salariul minim pe economie, MAJORAT SEMNIFICATIV în perioada următoare! Ce fericire
Pentagonul confirmă dezvăluirile din presa americană: Generalul Mark Milley a comunicat cu oficiali chinezi în...
Top 7 SUV-uri de familie: modele populare care pot fi cumpărate cu 7.000 de euro...
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Ludovic Orban, surprins din nou cu țigară și fără mască în spațiu închis
Suma e colosală! Câți lei a mers darul de nuntă la cununia Simonei Halep cu...
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
O țară cunoscută și-ar putea schimba numele curând. Titulatura propusă le va suna ciudat europenilor
Horoscop zilnic 17 septembrie. Zodia care azi se va redresa financiar. Ce trebuie să facă,...
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Adevărata cauză a morții a celebrului manelist Petrică Cercel
Veste îngrozitoare după moartea lui Petrică Cercel. Florin Salam e în stare gravă
Joia neagră! După moartea lui Petrică Cercel, a venit rândul lui Florin Salam
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Cei mai bogaţi oameni din lume şi un conflict extraterestru care durează de 15 ani....