• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

GALERIE FOTO: PROTESTE la Londra. Peste 100 de persoane „s-au adunat” pe Facebook pentru a demonstra în fața Ambasadei României

Protestele din România au ajuns și în Marea Britanie. Un grup de români a demonstrat, miercuri, între orele 15:00 - 18:00, în fața Ambasadei României de la Londra, în semn de solidaritate față de mișcările din țară.

Protestele din România au ajuns și în Marea Britanie. Peste 100 de români au demonstrat, miercuri, între orele 15:00 – 18:00 (ora locală), în fața Ambasadei României de la Londra, în semn de solidaritate față de mișcările din țară.

Ei s-au organizat prin intermediul rețelei de socializare Facebook, peste 3.000 de români fiind invitați la protestul din Londra de către organizatorii Dan Suliman și Adrian Cherciu.

Dintre aceștia doar 261 au fost de acord să participe, conform paginii „Manifestație de solidaritate a românilor din Marea Britanie” creată de către organizatori. În jurul orei 16:00 la protest au fost prezente peste 100 de persoane.

Sursă foto: Facebook

În timp ce unii dintre membrii comunității române din Londra au fost încântați de acest demers, au existat și persoane care s-au arătat deranjate de această inițiativă și mai ales de asocierea dintre protestatari și toți românii plecați în Marea Britanie.

Sursă foto: Facebook

Mai multe persoane și-au arătat deja interesul pentru organizarea unei noi demonstrații la finalul acestei săptămâni.

Sursă foto: Facebook

Inchide