Lista chiriașilor RA-APPS. Ion Țiriac: „Casa în care stau, am cumpărat-o în urmă cu 15 ani. La RA-APPS plătesc chirie pentru teren, o cameră la parter și una la subsol”

Redactor:
Biro Attila
Lista chiriașilor RA-APPS. Ion Țiriac: „Casa în care stau, am cumpărat-o în urmă cu 15 ani. La RA-APPS plătesc chirie pentru teren, o cameră la parter și una la subsol”
Omul de afaceri Ion Țiriac apare pe lista chiriașilor RA-APPS. "Casa în care stau, am cumpărat-o în urmă cu 15 ani. La RAAPPS plătesc chirie pentru teren, o cameră la parter și una la subsol", a declarat Țiriac pentru Ziarul Financiar.

Omul de afaceri Ion Țiriac, unul dintre cei de pe lista chiriașilor RA-APPS, afirmă că a cumpărat locuința în care locuiește în urmă cu 15 ani.

„Casa în care stau, am cumpărat-o în urmă cu 15 ani. La RAAPPS plătesc chirie pentru teren, o cameră la parter și una la subsol”, a declarat Țiriac pentru Ziarul Financiar.

În tabelul publicat de guvernul Ponta se menționează în dreptul lui Ion Țiriac că „imobilul este parțial în administrarea RA-APPS”. Potrivit informarii RA-APPS, chiria plătită pe vila cu cinci camere este de 26.897 euro. În 2012, averea lui Ion Țiriac era estimată în Topul Forbes România la 700 milioane euro. Presa a relatat în 2012 că Ion Țiriac mai deține un penthouse de aproape 2.500 într-un ansamblu rezidențial din Băneasa.

Contactat de ZF, omul de afaceri Ion Țiriac a declarat că nu stă într-o casă de la RA-APPS, iar chiria pe care o plătește către stat se referă doar strict la o cameră de la parter și una de la subsol, plus terenul aferent locației.

„Casa în care stau a fost cumpărată acum 15 ani de la proprietar, care a revendicat-o de la stat. În locație, o cameră la parter și la subsol, statul a demonstrat că nu i-a aparținut proprietarului și de aceea eu plătesc chirie. De asemenea, plătesc chiria pe care a stabilit-o domnul Tăriceanu când a dat legea pentru o parte din teren unde se află casa și care este al statului”, a menționat Ion Țiriac, citat de ZF.

„Când s-a schimbat legea, pe vremea lui Tăriceanu, eu am plătit chiria așa cum mi s-a cerut, nu am negociat nimc”, a precizat el. „Acum pot să-i întreb și eu ce au făcut cu banii pe care i-am plătit eu chirie?”, a mai menționat Țiriac

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
„Hunter-Gate”: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România,...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide