• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

PROTESTE SIBIU. Portocale reprezentându-i pe Băsescu, Boc și Guvernul, trase în țeapă în fața sediului PDL Sibiu

PROTESTE SIBIU. Portocale reprezentându-i pe Băsescu, Boc și Guvernul, trase în țeapă în fața sediului PDL Sibiu
Studenți ai Facultății de Istorie, care s-au alăturat protestului din Sibiu, au tras în țeapă vineri seară, în fața sediului PDL Sibiu, trei portocale despre care au spus că i-ar reprezenta pe Traian Băsescu, Emil Boc și Guvernul și au atras atenția partidelor din opoziție că ar putea păți la fel

Studenți ai Facultății de Istorie, care s-au alăturat protestului din Sibiu, au tras în țeapă vineri seară, în fața sediului PDL Sibiu, trei portocale despre care au spus că i-ar reprezenta pe Traian Băsescu, Emil Boc și Guvernul și au atras atenția partidelor din opoziție că ar putea păți la fel.

Vineri seară, numărul participanților la acțiunile de protest din municipiul Sibiu a depășit cinci sute, demonstranții mărșăluind pe străzile orașului, transmite corespondentul Mediafax.

În fața sediului PDL Sibiu, protestatarii s-au oprit, ca și în serile precente, timp de câteva minute, iar studenți ai Facultății de Istorie, care s-au alăturat protestului, au tras în țeapă trei portocale care îi reprezintau pe președintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc și Guvernul.

Tinerii au atras atenția partidelor din opoziție că, dacă ajung la putere și se comportă ca reprezentanții PDL, ar putea păți la fel.

Marșul a continuat apoi pe străzile orașului, pe traseul prestabilit de către jandarmi, fără a se înregistra incidente.

Acțiunea de protest din Sibiu este programată să se încheie la ora 21.00.

Inițial, aproximativ trei sute de persoane s-au strâns, vineri seară, în Piața Mare din Sibiu, pe care o înconjurau, scandând lozinci împotriva președintelui Traian Băsescu și a Guvernului, demonstranții fiind acompaniați de un saxofonist.

Numărul mai mic de protestatari este explicabil prin faptul că în municipiul Sibiu se înregistrează precipitații sub formă de lapoviță.

Inchide