ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Blaga: Sunt convins că ne vom atinge obiectivul de a avea peste 20% din mandatele din Parlament

Publicat: 09 12. 2012, 23:09
Actualizat: 02 04. 2019, 17:56

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică seară, după anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor, că scorul ARD este rezultatul unei munci deosebite duse în condiții cu totul speciale și și-a exprimat convingerea că alianța va obține peste 20% din mandatele din viitorul Parlament.

„Scorul obținut de ARD este rezultatul unei munci deosebite în condiții cu totul speciale. Într-o lună USL a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevărului și o campanie de manipulare ieșită din comun. Cu toate acestea, le mulțumesc colegilor mei din teritoriu și îi rog să stea până în ultima clipă în secțiile de votare”, a spus Vasile Blaga, duminică seară, după anunțarea exit-poll-urilor, care arată că ARD a obținut între 18 și 19 la sută din voturi.

El le-a mulțumit „celor care s-au bătut în colegii” și s-a declarat convins că ARD își va atinge obiectivul de a avea peste 20% din mandatele din viitorul Parlament.