ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta a votat alături de soția sa și primarul Oprescu. Dialog cu o doamnă: „Vă promit că rezolvăm problemele cu urna mobilă”

Publicat: 02 11. 2014, 12:11
Actualizat: 02 11. 2014, 19:44

Prezidențiabilul Alianței PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, a votat în București, el venind la secția de vot alături de soția sa, europarlamentara Daciana Sârbu și primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Daciana Sârbu a venit îmbrăcată în culoarea mov, iar premierul a purtat o cravată mov.

„Sunt absolut convins si optimist că după 25 de ani de când ne-am câștigat o libertate pe care ne-o doream mulți putem să punem punct unei tranziții care nu se mai încheia, că după 10 de război și distrugere ne putem apuca să construim. E timpul să reconstruiești după  atâta război și distrugere”, a declarat candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2014.

Rezultatele alegerilor prezidențiale 2014 vor fi așteptate de Victor Ponta la sediul central al PSD din Kiseleff.

Soția premierului a spus că a votat pentru ca  țara să scape de „ură și dezbinare”.

Premierul a fost oprit după ieșirea de la urne de o bătrână care s-a plâns că sunt probleme pentru votanții social-democrați, deoarece nu se poate vota cu urna mobilă.

„Vă promit că rezolvăm problemele cu urna mobilă”, i-a promis premierul, spunând că nu poate face mai mult deoarece se află în postura de candidat.