Antal: Si UDMR a primit telefoane, au sunat români să ne spună să intrăm la guvernare

Publicat: 20 12. 2012, 19:24
Actualizat: 25 06. 2013, 16:58

Președintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că nu numai la sediul PSD au sunat telefoanele la sfârșitul săptămânii trecute, ci și la cel al UDMR cu privire la formarea noului Guvern.

„Domnul Dragnea a spus că a fost sunat la PSD de cetățeni de etnie maghiară, vreau să vă spun că și noi (UDMR – n.r.) am primit în ziua respectivă telefoane. Am discutat și cu colegi din țară și telefoanele UDMR sunau de dimineața până seara și sunau cetățeni de etnie română ca să ne spună: «Mergeți la guvernare fiindcă sunteți singurul partid serios din țară»”, a spus liderul UDMR Sfântu Gheorghe.

Antal a adăugat că și cei de la UDMR au primit mesaje de la români ca Uniunea să intre în Guvern, „fiind singura care asigură stabilitate”.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, declara, luni, că subiectul intrării UDMR la guvernare este unul „foarte fierbinte”, el arătând că joi și vineri au fost primite la sediul PSD zeci de telefoane de la cetățeni de etnie maghiară care s-au pronunțat în defavoarea intrării UDMR la guvernare.