Antonescu: Adversarilor noștri le-au mai rămas doar minciunile și amintirile lăutărești

Publicat: 16 11. 2012, 16:52
Actualizat: 04 02. 2019, 02:11

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la lansarea candidaților USL din Cluj, că adversarilor politici ai Uniunii nu le-au mai rămas decât „minciunile” și „amintirile lăutărești”. 

„Lor, adversarilor noștri politici, le-au mai rămas minciunile de zi cu zi, calomniile de zi cu zi și amintirile lăutărești, apărute mai nou. Noi avem de luptat nu cu ei, noi trebuie să ne organizăm, noi trebuie să-i convingem pe toți compatrioții noștri că avem ceva de oferit și de construit împreună, dar lupta noastră este cu viitorul, provocarea noastră este ca după mulți ani, după multe decenii să putem începe construirea unui proiect național”, a susținut liderul PNL în fața militanților USL reuniți la Cluj pentru lansarea candidaților la parlamentare.

Antonescu a mai susținut că reprezentanții USL au două secrete pe care nu le știu nici Mihai Răzvan Ungureanu, Traian Ungureanu sau Traian Băsescu: „legătura cu oamenii reali, cu oamenii în suferință, cu oamenii care vor să muncească” și „unitatea și încrederea” între liberali, pesediști și conservatori.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, într-un interviu pentru „Kamikaze”, că în liceu a cântat într-o formație „un fel de rock săltăreț”. El a relatat că apoi a ajuns să cânte la nunți și restaurante.

„Nu cu formația, ci cu un om pe care l-am apreciat enorm, Petrică Mandache, rom, instrumentist, cel mai slab om pe care l-am văzut în viața mea, slab și tuciuriu, atât de slab încât îi vedeai oasele, pur și simplu. Avea niște mâini însă absolut fermecate, pe ce punea mâna se transforma în instrument. De la el am învățat tehnici de bas, iar odată, pe un pian ușor dezacordat, l-am auzit atacând Simfonia a doua de Rahmaninov. De la nunți câștigam câteva sute de lei. Trebuia să am grijă să nu afle părinții, dar aveam bani de buzunar. Cântam din repertoriul Azur, «Se mărită Mona mea», «Cenușăreasa», acelea erau deliciul, că nu mergeam să cânt Beatles”, a relatat Ungureanu.