Antonescu, deranjat de unii jurnaliști după ședința Delegației Permanente: „Ce nesimțiți”

Publicat: 22 02. 2013, 11:25
Actualizat: 22 02. 2013, 11:25

Președintele PNL, Crin Antonescu, s-a arătat deranjat, joi seară, după ședința Delegației Permanente, de jurnaliștii care doreau să ca el să facă declarații în același timp cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului folosind sintagma „Ce nesimțiți”.

După terminarea ședinței Delegației Permanente a PNL, purtătorul de cuvânt al formațiunii, Mihai Voicu, a susținut o declarație de presă, în care a prezentat concluziile discuțiilor.

După Voicu, fostul președinte PNL Călin Popescu Tăriceanu a făcut, de asemenea, o scurtă declarație de presă.

În timpul acesteia, actualul președinte al PNL, Crin Antonescu, a ieșit din sala de ședințe, pentru a pleca, dar o parte dintre jurnaliști l-au oprit, dorind să îi ia acestuia declarații, în același timp cu cele făcute de Tăriceanu.

„A ieșit domnul Voicu, haideți măi, vă rog frumos, respectați-l pe om (pe Călin Popescu Tăriceanu, n.r.) să termine, aștept, dar comportați-vă civilizat”, le-a spus Antonescu reporterilor.

În momentul în care Antonescu s-a întors pentru a aștepta finalul declarațiilor lui Tăriceanu, a fost surprins de camerele de luat vederi spunând, încet: „Ce nesimțiți”.