Antonescu, despre faptul că Băsescu i-a trimis flori lui Ponta: Frumos, probabil ca să se împace

Publicat: 20 09. 2013, 16:01
Actualizat: 20 09. 2013, 16:01

Președintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, vineri, cum comentează faptul că președintele Traian Băsescu i-a trimis premierului Victor Ponta flori de ziua de naștere, liberalul răspunzând: „Frumos. Probabil ca să-i intre în voie, ca să se împace și cu domnul Băsescu”.

Solicitat să comenteze faptul că Traian Băsescu i-a trimis lui Ponta crini de ziua acestuia, Antonescu a răspuns: „Frumos. Probabil ca să-i intre în voie, ca să se împace și cu domnul Băsescu”.

Antonescu a spus că el nu-i va trimite flori lui Ponta. „Nu (trimit, n.r.). Am sunat, am vorbit. Eu ce aș putea să-i trimit? 41 de ce?”, a spus Antonescu, râzând, el precizând că l-a sunat pe premierul Ponta și i-a transmis „La mulți ani!”.

Liderul PNL a evitat să precizeze ce cadou îi va face, sâmbătă, de ziua sa, premierul, arătând că aceste lucruri reprezintă „chestiuni intime, private”.

Întrebat dacă sâmbătă se așteaptă să primească, prin contrast, trandafiri roșii, Antonescu a spus: „Nu mă aștept, nu mă tem de nimic, nu sper nimic. Sunt liber. Kazantzakis!”.

Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că l-a felicitat pe premierul Victor Ponta de ziua lui de naștere și că i-a trimis un buchet de flori, iar întrebat ce flori i-a trimis, șeful statului a spus: „Ei, nu știu, întrebați-l. Crini”.

Prezent pe șantierul gazoductului Iași-Ungheni, președintele Traian Băsescu a fost întrebat de jurnaliști dacă l-a felicitat pe Victor Ponta, care vineri împlinește 41 de ani, șeful statului spunând că l-a felicitat încă de joi.

„Sigur că da, l-am felicitat încă de ieri (joi – n.r.). I-am trimis un buchet de flori și o felicitare”, a spus Băsescu.

Victor Ponta s-a născut în 20 septembrie 1972. El are doi copii și este căsătorit cu europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, fiica liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu.