Antonescu îl atacă pe Ponta: „Eu l-am adus la putere, eu îl dau jos. PSD trăiește de pe urma baronilor”

Publicat: 12 04. 2014, 00:57
Actualizat: 15 07. 2016, 17:48

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Timișoara, la lansarea candidaților partidului la alegerile europarlamentare, că el l-a adus pe premierul Victor Ponta la putere și că tot el îl va da jos.

„Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos. Astăzi, drumul european al României e pus în pericol de PSD. Domnul Ponta ne spune clar că mai are două piedici în calea sa: justiția și presa liberă. Lucrurile sunt simple, Traian Băsescu și partidele sale sunt suficient de slabe pentru a nu îl opri pe domnul Ponta să pună mâna pe putere, PSD să fie peste tot. (…) Partidul lor (PSD – n.r.) trăiește de pe urma baronilor, partidul nostru (PNL – n.r.) trăiește din valori și nu ia voturi cu remorca. Pentru aceste lucruri ne-am bătut mereu, iar când aceste lucruri au fost încălcate, ne-am despărțit și de Traian Băsescu și de PSD”, a declarat liderul Partidului Național Liberal.

Crin Antonescu a participat, vineri, la Timișoara, la lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare care se vor desfășura în 25 mai.

Liliana Iedu, corespondenti@mediafax.ro