Antonescu: N-am nici în minte, nici în buzunar o listă a miniștrilor liberali ce ar putea fi schimbați

Publicat: 24 01. 2014, 20:15
Actualizat: 31 07. 2014, 14:26

Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus că nu are nici în minte, și nici în buzunarul său lista miniștrilor liberali care ar putea fi schimbați, adăugând că orice înlocuire nu este o tragedie, și nici o rușine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, vineri seară, la Iași, dacă după demisia ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, și alți miniștri liberali ar putea părăsi portofoliile, Antonescu a spus că nu deține vreo listă în acest sens.

„O astfel de listă nu există, nici în mintea mea, nici în buzunarele mele, nici în mintea sau buzunarele altor colegi. Există în politică întotdeauna în orice moment, pentru orice ministru, posibilitatea de a fi schimbat. Nu e o tragedie, nu-i o rușine, nu-i ceva iremediabil, lucrurile se întâmplă. Am avut foarte recent un eveniment tragic, pe care nimeni nu-l putea bănui cu o zi înainte, pe care nimeni nu-l putea bănui cu trei ore după, și care a avut iată niște consecințe”, a spus Crin Antonescu.

Cât privește existența unor eventuale nemulțumiri în teritoriu față de miniștrii liberali, Antonescu a răspuns: „PNL a fost întotdeauna un partid exigent, pentru că alegătorii noștri sunt foarte exigenți”.

Președintele Senatului, Crin Antonescu, s-a aflat la la Iași, de Ziua Unirii, la începutul manifestărilor el și primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, fiind huiduiți, participanții scandând mesaje și împotriva premierului și a șefului statului, care nu au participat la evenimente.