,,Aranjorul” Borza a SCHIMBAT candidații / După ce l-a propus pe Ostahie, ACUM îl susține pe Cîrstoiu

Publicat: 26 03. 2024, 20:53
Actualizat: 26 03. 2024, 21:19

This browser does not support the video element.

Remus Borza, considerat eminența cenușie din PNL, cel care venise la Nicolae Ciucă, liderul liberalilor, cu propunerea ca Dan Ostahie să fie candidat la primăria Capitalei, acum a declarat pentru GÂNDUL că este unul dintre cei care îl susțin pe medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL.

Remus Borza este nelipsit de la cele mai importante ședințe de partid ale PNL. Marți seara, el a ieșit umăr la umăr de la ședința Biroului Politic Național cu președintele Nicolae Ciucă.

L-am întrebat și noi în ce calitate participă la ședințele liberalilor, iar Remus Borza, cel care face negocierile în PNL, ne-a răspuns că este membru în Bex și în BPN.

Întrebat ce părere are despre medicul Cătălin Cîrstoiu, Borza ne-a răspuns:

O părere foarte bună!

Acesta a mai spus că este convins că medicul are șanse la primăria Capitalei și că l-a indicat la rândul său, ca fiind un potențial candidat. GÂNDUL a scris în urmă cu o lună despre aranjamentele lui Remus Borza cu Dan Ostahie.

 

CITEȘTE ȘI:

Liderii PNL se retrag în ședință, după coaliție / „Aranjorul” Remus Borza a ajuns primul la sediul central al partidului