Atac al lui Liviu Dragnea la Traian Băsescu: Încalcă Constituția militând pentru „partidul poșetă al Elenei Udrea”

Publicat: 28 04. 2014, 18:25
Actualizat: 20 05. 2015, 22:41

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, susține că președintele Traian Băsescu încalcă în continuare Constituția, făcând campanie electorală pentru partidul Elenei Udrea și îi cere acestuia să renunțe la această practică, deoarece reprezintă o încălcare gravă a Legii Fundamentale. Cu toate acestea, Dragnea a adăugat că PSD nu vrea să inițieze un nou demers de suspendare.

„Președintele Traian Băsescu continuă să încalce Constituția, implicându-se în mod evident în campania electorală, militând deschis pentru PMP – partidul poșetă al doamnei Udrea”, a spus Dragnea, care i-a cerut șefului statului să renunțe la aceste acțiuni deoarece reprezintă încălcări grave ale Legii Fundamentale.

Dragnea a adăugat că îi cere președintelui Băsescu să respecte cu strictețe Constituția și statul de drept și să înceteze cu campania electorală pentru partidului Elenei Udrea.

„Nu vrem să inițiem un demers de suspendare, dar credem că se va gândi serios că chiar nu se merită serios să calce în continuare Constituția atât de grav. În momentul în care face campanie pentru un partid, este o încălcare gravă a Constituției”, a precizat Liviu Dragnea.