Băsescu: Dacă am vreun regret este că am numit un prim-ministru mincinos

Publicat: 25 07. 2012, 19:25
Actualizat: 31 07. 2014, 01:26

Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat astăzi că, dacă regretă ceva, acel lucru este că a „numit un prim-ministru mincinos”.

„Dacă am vreun regret este că am numit un premier mincinos”, a spus Băsescu, la radioul public, răspunzând unei întrebări referitoare la acuzațiile lui Victor Ponta privind vila Dante. 

Anterior acestei declarații, printr-un comunicat de presă, declarațiile lui Ponta au fost calificate drept o „diversiune. „Informațiile vehiculate și girate personal de prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, reprezintă o diversiune, iar domnul Traian Băsescu îi solicită acestuia să prezinte public probele care dovedesc că a solicitat lucrări de renovare sau amenajare a vilei Dante”, se arată în comunicatul semnat de purtătorul de cuvânt al președintelui suspendat.

Potrivit sursei citate „Traian Băsescu, în calitate de președinte al României, a locuit și locuiește în prezent la vila Lac 3, iar activitățile de renovare și amenajare a vilelor care sunt propritetate de stat sunt decise de Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS)”.

„Traian Băsescu nu a solicitat niciodată efectuarea vreunei lucrări de renovare sau amenajare a vilei Dante”, se mai arată în comunicat.

 

(4) –