Berceanu, despre o alianță PDL-PNL: „E posibil orice, în politica românească nimic nu e de nediscutat”

Berceanu, despre o alianță PDL-PNL: E posibil orice, în politica românească nimic nu e de nediscutat
Publicat: 23/04/2012, 19:20
Actualizat: 29/04/2012, 19:06

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, luni,referitor la o eventuală alianță PDL-PNL, că „e posibil orice”,arătând că în politica românească din ultimii 20 de ani s-a văzutcă nu mai exisă vreo variantă care să fie imposibilă sau denediscutat.

„Sigur că e posibil orice. Eu cred că s-au văzut atâtea lucruri înpolitica românească în ultimii 20 de ani încât nu cred că maiexistă vreo variantă care să fie imposibilă sau să fie denediscutat, dar, după câte știu eu, nu s-a discutat nimic de genulăsta”, a spus Berceanu, citat de Mediafax.

Prim-vicepreședintele PDL Adriean Videanu a declarat, luni, că asusținut și „susține tot timpul” o alianță PDL-PNL. „Eu am susținutși susțin tot timpul o astfel de alianță. Eu cred într-o guvernarede dreapta reală, și nu o soluție de compromis, o guvernare deșantaj, cum a fost 2007-2008 într-un guvern de dreapta cu unprogram de guvernare de dreapta, cu 20% susținere în Parlament,șantajat de PSD. Cred într-o separare a apelor din punct de vedereideologic și doctrinar – pe stânga PSD cu cine vrea, pe dreapta PDLcu PNL”, a precizat Videanu.

Citește și

Videanu: „DupăBăsescu, eu am cel mai mare număr de voturi în spate într-o bătălieelectorală din PDL”

Boc,despre o eventuală colaborare cu PNL: Eu am fost primul care ampropus-o, în 2008