Blaga anunță că Adriean Videanu și-a dat demisia de la șefia PDL București și e suspendat din partid

Publicat: 31 01. 2015, 12:14

Vasile Blaga a fost întrebat, înaintea ședinței Consiliului Național al PNL care se reunește sâmbătă, la Palatul Parlamentului, care este statutul lui Adriean Videanu în PNL, din moment ce a fost arestat preventiv.

„Din păcate lucrurile sunt clare, domnia sa este suspendat din calitatea de membru de partid, dar a trimis azi dimineață la partid și demisia din funcția de președinte al organizației noastre de București și co-președinte al PNL ( Organizația PNL București, nr)”, a declarat Blaga.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a lui Adriean Videanu, Dorin și Alin Cocoș, Alina Bica și Florentin Mihăilescu. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel despăgubirii ilegale pentru un teren supraevaluat și nu este definitivă, putând fi contestată la instanța supremă.

Adriean Videanu a fost adus, sâmbătă dimineață, în arestul Poliției Capitalei de către polițiști, care l-au ridicat de la locuința sa din județul Ilfov, după ce instanța supremă a emis pe numele lui mandatul de arestare peventivă pentru 30 de zile.