Blaga, la lansarea ARD: Miniciuna a ajuns politică de stat, primul mincinos este premierul Ponta

Publicat: 29 09. 2012, 13:25
Actualizat: 28 09. 2018, 12:05

Președintele PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Parlament, cu ocazia reuniunii de validare a ARD, că guvernarea USL a însemnat promisiuni neonorate, instabilitate, insecuritate, fiind caracterizată de minciună, care a ajuns politică de stat, el arătând că pirmul mincinos este premierul Ponta.

„Uitați-vă în ce hal au adus țara Ponta, Antonescu, Voiculescu. Peste tot ură, vrajbă, dezbinare. Societatea e polarizată, nimic nu se mai construiește. În cinci luni de guvernare, stânga socialistă a dovedit incompetența, a reușit să sădească sămânța vrajbei în viața noastră”, a spus Blaga.

„Guvernarea USL își arată roadele: promisiuni neonorate, instabilitate, insecuritate, creșterea sărăciei. Minciuna a ajuns politică de stat, dar primul mincinos din păcate este chiar primul-ministru”, a spus Blaga.

El a spus că în patru luni România a fost pârjolită de-a dreptul, instituțiile statului au fost răvășite, destabilizate, iar USL a reușit să aducă România în anii ’90.

„Niciodată România nu a fost mai aproape de prăpastie. Era să ne prăbușim. Experimentele USL au adus România aproape de izolare, ne-au rupt de lume. Ponta și Antonescu și-au bătut joc de ani întregi de muncă ai acestui popor. USL a depărtat România de Schengen”, a spus Blaga.

Liderul PDL a arătat că e momentul ca această pagină neagră de istorie să fie ruptă.

„Noi propunem normalitatea, care înseamnă democrație, stat de drept, domnia legii. Proiectul nostru e să ne unim forțele într-o alianță puternică, curată, care să îndrepte răul făcut României de guvernarea socialistă, care să apere democrația și statul de drept, care să consolideze democrația, pentru o Românie dreaptă”, a spus Blaga.

El a arătat că începând de sâmbătă ARD este gata de drum.

„A venit vremea să turăm motoarele să intrăm în linie dreaptă. România are nevoie de normalitate”, a spus Blaga.