Boc despre candidatura la Președinția României: Am o competiție mai grea pentru președinția asociației de bloc

Publicat: 02 03. 2013, 18:56
Actualizat: 29 03. 2019, 23:46

Fostul lider al PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că nu este interesat să candideze la Președinția României, prioritățile sale fiind legate de Cluj-Napoca și de conducerea asociației de bloc, unde „competiția e mai grea decât în multe părți”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fostul lider al PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă la Sibiu, răspunzând unei întrebări, că nu este interesat să fie candidatul PDL la alegerile prezidențiale din 2014, deși propunerea unora dintre colegii săi îl onorează.

„Eu am o competiție pentru președinția asociației de bloc, care mă interesează foarte mult și am de luptat foarte mult și serios”, a spus primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

El a mai spus că problemele orașului Cluj-Napoca sunt prioritare pentru el în acest moment.

„Pe mine mă onorează foarte mult propunerile colegilor, dar prioritățile mele sunt legate de Primăria Cluj-Napoca și, dacă e vorba de președinție, să știți că la asociația de bloc e mai grea competiția decât în multe părți”, a glumit Emil Boc.

Emil Boc a însoțit-o, sâmbătă, la Sibiu, pe Elena Udrea, care le-a prezentat colegilor din organizația județeană a PDL Sibiu moțiunea cu care candidează la funcția de președinte al PDL.