Caraș, de la Traian Băsescu la Crin Antonescu. Cum a devenit interesant Partidul Popular pentru liberali

Publicat: 16 05. 2014, 18:30
Actualizat: 29 07. 2014, 18:25

PNL va fuziona astăzi cu Partidul Popular, condus de Costel Caraș, anunțul urmând să fie făcut după Delegația Permanentă a partidului. Partidul Popular a fost și în atenția președintelui Traian Băsescu, care a dorit să preia această formațiune, înainte să se înființeze Partidul Mișcarea Populară.

Partidul Popular este înregistrat la Tribunal și are ca semn electoral o torță, modelul fiind asemănător cu Flacăra Democrației lansată în vara lui 2012 de Traian Băsescu.

Partidul Popular este condus de Costel Caraș, inginer și fermier, cel care a vărsat pe câmp laptele în timpul scandalului aflatoxinei. Caraș a ajuns președinte la PP în urmă cu un an. „Ca partid eram zero. Ne trebuiau niște oameni cu bani să facem campanie, să trăim și noi pe lângă ei”, a explicat pentru gândul, vicepreședintele Partidului Popular, Mihai  Margoi.

În urma acestei fuziuni, Costel Caraș va deveni vicepreședinte al PNL.

Președintele Partidului Popular, Costel Caraș, a declarat pentru gândul că în acest moment Consiliul Național al partidului pe care îl conduce are Consiliul Național unde se stabilește fuziunea cu PNL.