Ce ministru din Guvernul Tudose are o stradă care îi poartă numele

Publicat: 13 10. 2017, 22:34
Actualizat: 05 06. 2018, 19:23

Viceprimarul localității Cumpăna, din județul Constanța, Florin Neagu, spune că strada „Felix Stroe” a primit acest nume în octombrie 2009, în urma unei ședințe de Consiliu Local.

La acel moment, directorului Regiei de Apă, Felix Stroe, i-au fost recunoscute „meritele și implicarea în dezvoltarea infrastructurii comunei”. Concret, Felix Stroe a ajutat, prin regia pe care o conducea și atunci, la racordarea comunei la sistemul de alimentare cu apă și canalizare.

Consilierii locali au fost de acord să numească o stradă dintr-un cartier nou de locuințe după directorul RAJA.

Strada „Felix Stroe” are circa 400 de metri lungime și este racordată la apă, canalizare și gaze. Drumul nu are însă curent electric și nici asfalt, dar edilii comunei spun că este prins într-un proiect ce vizează asfaltarea acestuia în cursul anului viitor.

În iulie 2010, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local Municipal (CLM) Constanța, Stroe a fost făcut cetățean de onoare al Constanței de primarul de atunci, Radu Mazăre.

Felix Stroe are dublă cetățenie, română și moldovenească, el primind titlul de cetățean de onoare al orașului basarabean Comrat.