„Cetățeanul” Ponta nu mai înțelege nimic: „Schimbarea Guvernului Grindeanu este urgența noastră în această vară? „

Publicat: 05 06. 2017, 16:47

„Am și eu două întrebări ca «cetățeanul turmentat> – că mă uit și chiar nu mai înțeleg: schimbarea Guvernului

El a ținut să reamintească faptul că a fost membru al guvernului PSD condus de Adrian Năstase în perioada 2001-2004, când primar general al Bucureștiului era Traian Băsescu.

„Îmi amintesc că tot ce nu era el în stare să facă la Primărie, Băsescu dădea vina pe Guvern / iar în 2004 s-a jurat că vrea să rămână Primar , dar a candidat la Prezidențiale și ați văzut ce bine ne-a fost! Sa înțeleg acum, în 2017, că ce făcea Băsescu era bine? Poate mă ajutați dvs cu ceva lămuriri; dacă întreb Conducerea Partidului sigur nu au ei timp să piardă cu un biet membru, așa cum sunt eu”, a conchis fostul președinte al PSD.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat, duminică, anumiți membri ai guvernului Grindeanu, precizând că are o relație mai proastă cu Executivul decât pe vremea tehnocraților. Edilul a spus că proiectele pentru care a cerut sprijin guvernamental i-u fost respinse sistematic.

„Eu am și nemulțumirile mele personale ca primar general. Legat de reacția unora dintre membrii Cabinetului la problemele Bucureștiului. Eu dacă solicit sprijin guvernamental nu o fac pentru mine pentru că nu plec acasă cu acele obiective, eu am un mandat de la bucureșteni și vreau să îl duc la bun sfârșit cu rezultate. Sunt într-adevăr surprinsă că există o reacție ori înceată, ori de refuz din partea reprezentanților unor ministere care pur și simplu pun în dificultate Primăria Capitalei” a declarat, duminică seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul general