Cezar Preda: „Am fost și buni, ne-am făcut și de râs. De patru ani n-am comunicat decât cu Tălmăcean care dansa și cu alți doi-trei care-și treceau mâna prin păr”

Publicat: 14 09. 2012, 09:18
Actualizat: 28 09. 2018, 10:06

Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, că partidul a făcut mari greșeli atunci când a guvernat, cea mai mare greșeală fiind legată de comunicare și menționând faptul că de patru ani PDL „n-a comunicat decât cu Tălmăceanu care dansa și cu alți doi-trei care-și treceau mâna prin păr”.

„Am fost și buni, ne-am făcut și de râs. Am guvernat România. Am făcut-o cu mari greșeli, cea mai mare greșeală e în comunicare. De patru ani n-am comunicat decât cu Tălmăcean care dansa și cu alți doi-trei care-și treceau mâna prin păr”, le-a spus Preda tinerilor democrat-liberali, reuniți la Eforie Nord.

El a apreciat că un politician care merge la televiziuni în primele luni „o face pentru soția lui, pentru mama lui”, iar dacă după șase luni politicienii se duc la televizor tot pentru mamă și soție atunci „partidul a încurcat-o”.

„Dacă și după șase luni tot pentru mamă și soție se duc la televizor, partidul a încurcat-o. Și avem exemplare care și după patru ani tot pentru soție și mamă se duc la televizor”, a precizat Cezar Preda.

Preda le-a spus tinerilor democrat-liberali că se ocupă de comunicare și că acest domeniu este extrem de important.

Potrivit lui Preda, începutul comunicării adevărate a partidului a fost pe 30 iunie anul curent, când PDL se pregătea să prezinte o contraofertă la USL, dar n-a mai fost timp pentru că a apărut suspendarea președintelui Traian Băsescu.

De asemenea, Cezar Preda a arătat că schimbarea de generație în PDL este obligatorie, se află într-un moment proprice pentru acest lucru partidul fiind în opoziție.