Chirica reacționează la rezoluția PNL Iași, prin care organizația s-a dezis de el

Publicat: 07 10. 2019, 17:02

Mihai Chirica se declară amuzat de rezoluția adoptată de liberalii ieșeni și, într-un comunicat de presă, spune că Mariua Bodea, fostul său contracandidat la primăria Iașului, greșește când refuză sprijin necondiționat în campania pentru alegerile prezidențiale.

„Să fii întotdeauna sub scorul partidului, așa cum este

Potrivit primarului Iașului, singura preocupare a liderului PNL Iași este activitatea lui Mihai Chirica.

„Am citit cu amuzament așa-zisa

Liberalii ieșeni au adoptat în Biroul Politic Local o rezoluție cu cinci puncte privind relația PNL Iași cu Mihai Chirica. Liberalii infirmă zvonurile privind o apropiere a primarului Iașului față de PNL Iași și spun că vor avea propriul candidat la Primărie.

„Declarațiile primarului Mihai Chirica cu privire la susținerea candidatului PNL la Președinția României, domnul Klaus Iohannis, nu schimbă cu nimic raportarea noastră față de corupția și incompetența care caracterizează administrația locală pe care domnul primar o reprezintă”, se arată în rezoluția liberalilor ieșeni.

La sfârșitul săptămânii trecute, primarul orașului Iași, Mihai Chirica, și președintele Klaus Iohannis au discutat despre lipsa unei autostrăzi care să lege Moldova de Ardeal, în cadrul unei întrevederi avute imediat după sosirea șefului statului la Iași. Chirica a spus că rămâne independent, dar nu exclude nicio opțiune politcă.