Cine l-a convins pe Ioan Ghișe să îi ceară scuze premierului Ponta

Publicat: 13 06. 2013, 14:55
Actualizat: 19 05. 2015, 23:42

Vicepreședintele PNL Varujan Vosganian a declarat că „subiectul Ghișe”, senatorul liberal care a cerut demisia premierului și apoi a retractact, este închis din punctul de vedere al conducerii PNL.

„Dumneavoastră nu vă dați seama că într-adevăr această retractare publică, are o tentă de smereală, care vine dintr-un dialog prealabil cu liderii PNL? Este limpede că între prima declarație și a doua au existat niște explicații, spovedanii, explicații. Nimeni nu retractează pentru că se culcă seara pe o parte și se scoală dimineața pe partea cealaltă”, a spus Vosganian.

El l-a caracterizat pe colegul său de partid, afirmând că acesta are un temperament care îl determină să facă avansări bruște și retractări.

„Domnul Ghișe face parte din regulile jocului. Noi în România jucăm șah, în șah sunt și regine, rege, pioni, cai. Fiecare om politic are felul său de a fi, unii sunt mai intempestivi, alții sunt mai tărăgănați, alții sunt mai realiști, domnul Ghișe are un temperament care îl avansări bruște și retractări. Domnul Ghișe este consecvent. După retractare, subiectul Ghișe este închis”, a fost concluzia vicepreședintelui PNL.

Președintele Crin Antonescu a declarat la începutul acestei săptămâni că este „îndurerat” de afirmațiile senatorului PNL, Ioan Ghișe.