VIDEO | Ciolacu: Atitudinea de astăzi a celor de la USR PLUS duce la o scârbire a românilor față de politicieni

Publicat: 09 09. 2021, 21:25
Actualizat: 09 09. 2021, 23:37

This browser does not support the video element.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seară la B1 TV, că scandalul din Parlament de la citirea moțiunii de cenzură este doar o fugă de imagine a celor de la USR PLUS, iar atitudinea aceasta provoacă o mare indignare și dezgust din partea poporului român față de clasa politică din România.  

„Atitudinea de astăzi este aceeași de acum câțiva ani, creată de USR. Este o fugă după imagine, nu are nicio esență politică ce se întâmplă în Parlament. Mai mult duce la o scârbire a românilor față de politicieni. Și eu sunt siderat și degustat. S-a căutat acest moment de scandal”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD consideră că președintele Klaus Iohannis este direct responsabil pentru situația creată, întrucât nu a dorit să ofere PSD-ului  posibilitatea de a forma un Guvern, după ce au câștigat alegerile.

„Avem un președinte al României, domnul Klaus Iohannis care a încălcat spiritul Constituției. Nu a dat dreptul partidului care a câștigat alegerile, PSD, să desemneze un prim-ministru și să aibă în cele 10 zile șansa să creeze o majoritate și a forțat o coaliție a pierzătorilor. Efectele le văd toți românii. Am fost cu propunerea de a face un guvern de uniune națională, fiindcă cu toții aveam cifrele din economie și faptul că pandemia nu trece într-un an. Președintele a ales altceva”, a afirmat liderul social-democraților.