VIDEO | Ciolacu: Nu putem lăsa ca în Sectorul 1 să planeze suspiciunea de fraudă electorală

Publicat: 26 07. 2021, 23:28
Actualizat: 27 07. 2021, 08:51

This browser does not support the video element.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, că a demarat acțiunea de strângere de semnături împotriva actualului primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de fraudarea alegerilor locale din 2020.

Liderul PSD a afirmat că urmăreşte îndeaproape presupusa fraudă electorală comisă de Clotilde Armand la alegerile locale, urmând să se implice abia după raportul procurorului de caz de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

„Mergem înainte cu strângerea de semnături. Așteptăm și decizia privind SIIJ, așteptăm opinia procurorului și ne vom implică și noi după aceea. Eu cred că se vor strânge semnăturile, dar, totuși, instituțiile trebuie să spună care e adevărul, nu putem lasă ca în Sectorul 1 să planeze suspiciuni de fraudă electorală”, a afirmat Ciolacu, luni seara la Romania TV.

Liderul PSD a anunțat și în urmă cu o săptămână că susține orice inițiativă cetățenească prin care se dorește înlăturarea lui Clotilde Armand din funcția de primar al Sectorului 1. În opinia lui Ciolacu, alegerile locale au fost fraudate, altfel contracandidatul lui Clotilde Armand, Dan Tudorache de la PSD, ar fi câștigat șefia primăriei, cu peste 1.700 de voturi în plus.