Constantin despre Antonescu: Facem noi politica bunului simț dacă pentru el e slogan gol de conținut

Publicat: 12 02. 2014, 17:15
Actualizat: 30 01. 2019, 13:12

„E regretabil că domnul Antonescu promovează o politică a jignilor și a scandalului. Nu-i nimic, vom face noi politica bunului simț, dacă pentru el a fost doar un slogan gol de conținut”, a declarat Daniel Constantin, comentând afirmațiile liderului PNL la adresa sa.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți seară, că liberalii nu vor accepta ca PC să desemneze un reprezentant în funcția de vicepremier, precizând că ar fi o devalorizare a funcției și nu e posibil ca Daniel Constantin să fie pe aceeași poziție cu Klaus Iohannis.

Antonescu a declarat, la Realitatea TV, că PNL se va opune în continuare propunerii premierului Victor Ponta ca PC să obțină o poziție de vicepremier.

„Domnul prim-ministru a motivat nevoia de a avea câte un vicepremier de la fiecare partid pentru ca să discute cu dânșii la Guvern decizii guvernamentale, adică să știe poziția fiecărui partid. Perfect de acord, acest lucru se poate face cu președintele PC, Daniel Constantin, într-un comitet de cinci în care avem prim-ministru, trei viceprim-miniștri și președintele celuilalt partid, nu calitatea de vicepremier îți conferă dreptul de a participa la această discuție și de a-ți expune poziția partidului tău”, a spus Antonescu.