Crin Antonescu, despre aliatul său: „Cred că Voiculescu a fost securist, nu biet informator. Dar el, cu trustul său media, acționează corect”

Publicat: 28 07. 2012, 14:46
Actualizat: 12 07. 2016, 09:08

Președintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri seară, că el crede că președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, „a fost securist”, opinând că „în comerțul exterior în poziția aceia nu erai un biet informator”, însă a precizat că s-a aliat cu acesta într-un scop politic corect.

„Eu cred că dacă Dan Voiculescu a fost, și eu cred că a fost securist (…) dom’le în comerțul exterior în poziția aia nu erai un biet informator. Deci dacă a fost, a fost ceva serios”, a declarat Antonescu, într-o emisiune la OTV.

El a fost întrebat de ce s-a aliat cu acesta.

CONCURS: Votează la REFERENDUMUL GÂNDUL și câștigă un iPad 2!

„Păi dar nu am spus că mă aliez cu toți acei oameni cu care am un obiectiv politic corect?! Și o mai spun o dată. Dan Voiculescu, de ani de zile, cu partidul lui, cu trustul lui media, acționează, în opinia mea, corect. Acționează corect apărând niște valori democratice, denunțând niște lucruri anormale, aberante, nedemocratice, niște hoții care se întâmplă în România sub regimul lui Traian Băsescu și atunci e normal să fim aliați politic, dacă avem același scop”, a mai explicat Antonescu.

În același timp, el a negat că înființarea USL ar fi fost realizată la ideea lui Dan Voiculescu.