Crin Antonescu îi învață pe cei din USL cum să-l trateze pe Traian Băsescu. Ce îl nemulțumește la premierul Ponta

Publicat: 08 02. 2013, 00:22
Actualizat: 29 07. 2014, 20:10

Președintele PNL și al Senatului, Crin Antonescu, a precizat că nu își dorește suspendarea președintelui Băsescu, dar că acesta trebuie tratat ca un om lipsit de legitimitate.

„Nu este un partener fair, nu este un om corect, nu cred în această coabitare. Nu-mi doresc suspendarea lui Traian Băsescu, trebuie tratat din punct de vedere legal și politic, ca pe un om lipsit de orice legitimitate. Asta este singura satisfacție pe care o putem da alegătorilor noștri, nu îl ignorăm, dar niciodată nu ar trebui, și unii o fac, să ne permitem să-l tratăm ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ca și cum ar fi președinte nou – nouț”, a spus la Realitatea TV liderul PNL.

El a precizat că niciodată nu a simțit că cineva din USL „a lăsat-o mai moale” în lupta împotriva lui Traian Băsescu. În schimb, președintele PNL i-a cerut premierului mai multă fermitate în raport cu partenerii externi, față de care suferă de un anumit complex.

„Și premierul Ponta suferă de un complex, de parcă am fi băieții răi, am fi spart ceva, deși noi avem legitimitatea. Diferența de ton față de Victor Ponta vine din obligațiile sale.Nu am simțit o despărțire de pas. Nici pentru mine Băsescu nu este tema principală”, a adăugat Antonescu.