Cristian Adomniței, desemnat președinte interimar al PNL Iași după comdamnarea lui Relu Fenechiu

Publicat: 07 02. 2014, 22:16
Actualizat: 08 02. 2014, 21:36

Președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, a fost desemnat președinte interimar al PNL Iași, decizia fiind luată, vineri, de Biroul Politic Național al PNL, după condamnarea fostului lider Relu Fenechiu la cinci ani de închisoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de filiala ieșeană a PNL, Cristian Adomniței a fost validat în funcția de președinte a organizației județene a PNL Iași, la propunerea Biroului Politic Teritorial al liberalilor ieșeni.

„Adomniței va conduce activitatea PNL Iași până la validarea rezultatelor conferinței teritoriale, programată pe 5 aprilie”, se arată în comunicatul PNL Iași.

Șeful CJ Iași, Cristian Adomniței, a ocupat până în prezent funcția de lider al filialei municipale a PNL Iași.

Funcția de președinte al organizației județene a rămas vacantă după ce Relu Fenechiu a fost condamnat la finalul lunii trecute la cinci ani de închisoare, printr-o sentință a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Alegerile pentru șefia filialei municipale a PNL Iași vor avea loc pe 16 februarie.

Potrivit unor surse liberale, cele mai mari șanse pentru a fi ales în această funcție le are Marius Dangă, secretarul coordonator al PNL Iași, totodată viceprimar al municipiului.

Florin Ghețău, corespondenti@mediafax.ro