Cristian Preda spune că, dacă Băsescu ar dori să revină la PDL, „vine la reformiști, nu la FSN-iști”

Publicat: 01 03. 2013, 16:10
Actualizat: 29 07. 2014, 18:39
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, că Traian Băsescu "vine la reformiști și nu la FSN-iști" în cazul în care șeful statului ar dori să revină la PDL după ce nu va mai avea funcția de președinte al României.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, că Traian Băsescu „vine la reformiști și nu la FSN-iști” în cazul în care șeful statului ar dori să revină la PDL după ce nu va mai avea funcția de președinte al României.

Cristian Preda și ceilalți susținători ai Monicăi Macovei, înscrisă în cursa pentru șefia PDL, au fost întrebați dacă Traian Băsescu mai are loc în PDL după ce acesta a spus că ar vrea să vină în politică după ce nu va mai ocupa funcția de președinte.

„Vine la reformiști, nu la FSN-iști. El spune de ani de zile că nu a fost niciodată membru al FSN. Că a intrat atunci când s-a format PD. Sigur vine la reformiști, nu la FSN-iști”, a spus Cristian Preda.

El a făcut aceste precizări în conferința de presă organizată de Monica Macovei după ce aceasta a depus moțiunea „Reformiștii” pentru șefia partidului, moțiune care a fost înaintată Comisiei de organziare a Convenției PDL. Alături de Monica Macovei, la eveniment au fost prezenți Cristian Preda, Teodor Baconschi, Sever Voinescu și Ionuț Popescu.

Convenția PDL va avea loc în 23 martie, având ca obiectiv alegerea președintelui PDL.