Cum joacă Băsescu și Antonescu ping-pong cu Ion Iliescu. Crin îl trimite pe Ponta la „Fondator”

Cum joacă Băsescu și Antonescu ping-pong cu Ion Iliescu. Crin îl trimite pe Ponta la „Fondator
Publicat: 23/04/2012, 19:21
Actualizat: 28/04/2012, 10:55

După Traian Băsescu, și Crin Antonescu pare a avea o problemă cuIon Iliescu. „În ceea ce privește PSD, eu am avut întotdeaunarezerve, rezerve care nu sunt în primul rând date de ideologie,deși eu nu sunt un om de stânga. Dar mai e ceva. PSD e deja unpartid istoric și el în România. E un partid istoric care, oricâts-ar simți lezat dl. Ponta, provine din FSN, e legat de persoanafondatorului său, Ion Iliescu, persoană care amestecă lucruri rele- mai multe după părerea mea – și lucruri bune, care au fostluminate de când cu eclipsa Băsescu, dat fiind că am putut constatași părțile bune ale lui Ion Iliescu”, a declarat, duminică seara,la un post de televiziune, președintele PNL, Crin Antonescu.

Liderul liberalilor și-a reluat astfel criticile la adresacolegilor de opoziție, după ce Victor Ponta a afirmat că PSD nuvrea să guverneze cu PNL. „Am remarcat doar faptul că discursulPSD-ului – și nici personajele, dar în primul rând discursul – nuse schimbă. Asistăm la aceleași promisiuni simple cu caracterdemagogic, cu aceeași baladă-serenadă cântată săracilor și cucâteva lucruri de conjunctură. Or, pe mine mă interesează cinepoate în România, că e de dreapta sau de stânga, să nu fie populistși să le spună românilor că nu e bine cum suntem toți”, a continuatAntonescu, președintele PNL subliniind că o colaborare viitoare cuPSD va depinde de modernizarea acestuia din urmă, mai ales că, înopinia sa, reforma PSD, care a început în 2005 când Ion Iliescu apierdut alegerile în partid, a eșuat sub conducerea lui MirceaGeoană și riscă să eșueze și sub Victor Ponta.

Ponta mută cu Fenechiu

Președintele PSD a refuzat să comenteze, ieri, afirmațiile luiAntonescu. „Faptul că liberalii mai mult ne înjură pe noi decât peBoc și Băsescu e un lucru anormal, dar nu vreau să îl comentez. Nuam înțeles cum trebuie să arătăm noi ca să ne placă. Pot să-i dauși eu lui Antonescu o listă cu liberali. Să nu cumva să vă gândițila Fenechiu, Doamne ferește!”, a arătat Ponta. El a adăugat că PSDvrea „să îl dea jos” pe Emil Boc: „Dacă PNL e alături de noi, saude Băsescu și PDL, e dreptul lor de a alege. Oricâte acuze vor venidin partea PNL, noi nu răspundem”. Liderul social-democrat aanunțat că PSD a decis să depună o moțiune de cenzură chiar dacă nuva reuși să strângă 236 de semnături, necesare demiteriiGuvernului. „Avem dreptul la o moțiune de cenzură pe sesiune. NumaiPSD poate să depună această moțiune de cenzură, niciun alt partidde opoziție nu are numărul necesar. Nu vom lăsa această sesiuneparlamentară fără a depune moțiunea de cenzură. Nu avem numărul devoturi, noi și PNL, dacă nu vom convinge și alți parlamentari săvoteze moțiunea de cenzură și eventual o altă construcție politicădupă acel moment”, a subliniat Ponta.

Vicepreședintele PNL, Varujan Vosganian, a declarat apoi că omoțiune de cenzură nu trebuie depusă doar pentru a face „exercițiide retorică”.

ŞOC | Scene incredibile într-un club de noapte. Bătută şi violată de o vedetă aflată...
Bătaie la Survivor România! Favoritul fanilor, ELIMINAT. A început să lovească fetele şi...
FOTO. Maria Dragomiroiu, imagini de senzație la plajă! Cum arată în costum de baie, la...
Zone erogene ale bărbaților care produc plăceri uriașe
Bombă în miez de noapte: negocierile dintre Loți Boloni și FRF au picat! Antrenorul a...
Indonezia îşi mută capitala. Parlamentul a votat să înlocuiască Jakarta. Cum se va numi noua...
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Pofte vinovate în miez de noapte: “Dragă, așa aș vrea să fac...
Premierul Nicolae Ciucă și-ar fi plagiat teza de doctorat
Bătaie la Survivor România! Favoritul fanilor, ELIMINAT. A început să lovească fetele şi...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
ȘOFER de AMBULANȚĂ, găsit MORT într-o MAȘINĂ, la CERCHEZU
Dovada clară că există călători în timp? Previziunea uluitoare făcută despre Elon Musk acum 70...
Cine este, de fapt, polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni?...
Tragedie imensă în lumea medicală! A murit un celebru doctor din România
Irina Tănase este devastată. Șocul momentului în România. A recurs la un gest disperat
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni...