Cum se bâlbăie liberalii după votul în cazul Vosganian: „Unii nu au înțeles mesajul președintelui Traian Băsescu”

Publicat: 12 02. 2015, 16:53
Actualizat: 12 02. 2015, 19:08

Întrebat dacă votul din Senat este în acord cu mesajul președintelui Klaus Iohannis din Parlament, deputatul PNL, Tinel Gheorghe, a răspuns: „Senatul nu a înțeles mesajul președintelui Traian Băsescu”. Atenționat că a greșit, acesta a revenit rapid și a rectificat, spunând: „mesajul președintelui Klaus Iohannis”.

Șeful statului a transmis un mesaj de la Bruxelles în care sancționează votul din Senat în cazul Varujan Vosganian, scriind că senatorii nu au înțeles „pe deplin necesitatea schimbării”.

„Nu vrem să ne ascundem în spatele vorbelor mari. Dacă majoritatea își dorește să treacă acel lucru se realizează, au fost și senatori ai PNL care poate au votat împotriva cererii, dar haideți să nu punem în responsabilitatea PNL în Senat, chiar dacă ar fi vrut toți senatorii pnl să voteze. E mai delicată chestiunea cu Senatul se pare că nu au înțeles meesajul președintelui Traian Băsescu. Klaus iohannis, scuze, responsabilitatea votului din Senat aparține senatorilor”, a spus Tinel Gheorghe.

Varujan Voganian a scăpat pentru a doua oară de începerea urmăririi penale, după ce senatorii au respins astăzi din nou solicitarea DIICOT.