VIDEO | Dan Vîlceanu: N-am niciun dubiu că Florin Cîțu o să fie președinte PNL. Un congres mai clar decât acesta, foarte rar

Publicat: 21 09. 2021, 22:20
Actualizat: 22 09. 2021, 00:48

This browser does not support the video element.

Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, a declarat marți, la Digi24, că este convins că Florin Cîțu va fi desemnat câștigător pe 25 septembrie în cadrul Congresului PNL. El a afirmat că marea majoritate a filialelor au votat moțiunea lui premierului. Ministrul susține că după ce Cîțu va prelua șefia PNL, el va prelua funcția de secretar general al Partidului Național Liberal.

„N-am niciun dubiu că Florin Cîțu o să fie președinte. Un congres mai clar decât asta, foarte rar… Sunt 40 de filiale care au votat moțiunea, iar peste 30 au votat numai moțiunea Florin Cîțu. Este zdrobitor… Nu trebuie să le spună ceva primarilor. Am fost în campanie și am vorbit, faptul că avem un premier care și-a propus dezvoltarea ruralului”, a declarat ministrul.

Vîlceanu a precizat că în actuala formă a programului „Anghel Saligny – PNDL 3”, nu vor mai exista furturi din banul public pentru „becuri de 2000 de euro” și alte lucruri care s-au mai întâmplat în trecut, proiectul va viza doar dezvoltarea comunităților pe infrastructură, apă și canalizare.

„În PNDL există tot felul de lucrări cu becuri de 2.000 de euro și tot așa… Acest program PNDL 3 promite apă, canal…  Și atunci să acuzi politică că îi oferi comunității apă? Ce e politic?”, a afirmat Dan Vîlceanu, la Digi24.