Deputat PDL, chemat la DNA. Ce explicație are

Publicat: 28 09. 2012, 11:12
Actualizat: 16 08. 2014, 11:00

Deputatul PDL Petru Movilă a declarat vineri pentru Mediafax că va merge la DNA unde a fost invitat în legătură cu „o problemă legată de Serviciul rutier Iași”, surse judiciare spunând că ar fi intervenit pe lângă polițiști în cazul unui procuror din Iași.

„Am primit o invitație la DNA. Urmează să-mi spună despre ce e vorba. Se referă la o problemă legată de servicul rutier Iași, o problemă care a avut loc în 2009, dar nu știu mai mult până nu merg să aflu”, a precizat Movilă.

Deputatul a declarat, pentru gândul, că va merge astăzi să vadă despre ce este vorba. „Nu am niciun fel de emoții, instituțiile statului trebuie să-și facă datoria”, a mai spus Movilă, pentru gândul.

El a arătat că e normal ca instituțiile statului să-și facă treaba și a evitat să precizeze care a fost „problema legată de Serviciul rutier Iași” pe care a avut-o în 2009.

Potrivit unor surse judiciare, Petru Movilă ar fi intervenit la polițiști în cazul procurorului Laura Maxim de la Parchetul Tribunalului Iași legat de un accident de circulație.