Deputatul Claudiu Manda l-a înjurat pe un român care muncește în străinătate

Publicat: 14 12. 2015, 09:01
Actualizat: 06 07. 2016, 03:57

Sorin Iovu, un român care muncește în Marea Britanie, a comentat la una dintre postările deputatului Claudiu Manda de pe Facebook, referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat, aducând critici la adresa PSD. Alesului nu i-au picat bine cuvintele bărbatului și a decis să-i răspundă printr-un mesaj privat. 

Sorin Iovu a publicat integral, pe pagina personală, discuția cu Claudiu Manda. 

„Ce tare te dai de la distanță”, i-a spus Claudiu Manda bărbatului. Acesta din urmă l-a întrebat dacă vrea să se întâlnească, moment în care deputatul a început să îl înjure. Nimic nu l-a convins pe Manda să foloasească alt limbaj, deși Sorin Iovu i-a amintit că este un ales al poporului și că nu așa ar trebui să se poarte.

Deputatul a confirmat veridicitatea discuției, susținând că a făcut acest lucru în privat tocmai pentru a nu o face public, susține Vlad Petreanu pe blogul personal. 

Claudiu Manda are 39 de ani și a fost, în trecut, propunerea lui Victor Ponta drept ministru al Bugetului, respinsă de Traian Băsescu. În prezet, Manda se află la al treilea mandat de deputat.